Det kan være rigtig svært at finde ud af hvad der skal være på et børneværelse. En af de helt store udfordringer kan være at få plads til det hele. Derudover vokser og udvikler børn sig hele tiden. Det betyder at deres behov ændrer sig og at børneværelset skal have mange funktioner. I mange hjem er børneværelset et af de mindre rum, men det betyder ikke at børn leger mindre eller ønsker sig færre legesager.

Et børneværelse skal både bruges til leg, afslapning, besøg af legekammeraterne, lektier, søvn, kreativitet, eventyr og meget mere. Det kan derfor være en rigtig god idé at tænke i multifunktionelle møbler og fleksibel indretning. Et eksempel på en rigtig smart fleksibel løsning er SSTOREY serien. STOREY er et reolsystem der kan udvides og bygges om igen og igen. Se bare hvor fint STOREY passer ind på det lille værelse hos Apfelbäcken.

I takt med at barnet vokser kan systemet udvides og bygges om og der kan gøres plads til legetøj og alt hvad der ellers hører til på et børneværelse.

Det multifunktionelle børneværelse

Hylderne i STOREY systemet gør det muligt at indstille højden på hylderne i 56 forskellige positioner. Det betyder at barnets yndlingsting kan være på hylderne nederst, så er det nemt både at finde legetøjet frem og at lægge det væk igen. De mange hylde højder i STOREY giver også mulighed for at sætte hylder højere oppe, hvor små pilfingre ikke kan nå. Til systemet fås også smarte støttepinde der er med til at give stabilitet efterhånden som systemet vokser, de fungere i øvrigt også rigtigt godt til at hænge udklædningstøj på.

Når barnet bliver ældre og skal til at lave lektier, kan systemet også fungere som et skrivebord med de smarte skrivebordsplader der passer til reolen. Skrivebordspladerne har en bue foran som gør det muligt for barnet at komme langt nok ind til at armene kan støtte på bordet mens der tegnes, laves lektier eller noget helt andet. Skrivebordspladen kan, ligesom hylderne, indstilles i 56 forskellige højder. I kan altså nemt finde den rette højde og naturligvis øge højden i takt med at barnet vokser.  

Når reolen er fyldt godt op med alle dit barns største skatte, kan STOREY let udbygges med en eller flere reolsektioner. STOREY systemet fås i to bredder, 100 cm og 80 cm og kan kombineres så du får en reol på for eksempel 180 cm. Du skal dog være opmærksom på at en hylde, et skrivebord eller en støttepind på 80 cm ikke passer til en sektion på 100 cm og omvendt.

Storey systemet har desuden også en seng der passer ind i reolen, det sparer på gulvpladsen og alle barnets favorit ting kan være lige ved siden af sengen. Hylderne i reolen kan fungere som natbord og så giver det bare en super fin og hyggelig effekt.