I april 2020 bliver disse smukke nye farver lanceret. Hvilken er din favorit?


Smoked pearl

Den smukke mørke seng passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Den er neutral og giver samtidig et karakteristisk look. Smoked pearl passer godt sammen med universet PETS. Denne farve er tilgængelig på BASIC halvhøj seng og BASIC juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.


Dream blue

Dream blue er denne lyse blå farve. Den er perfekt at kombinerer med universet CARS, og rigtig flot i et tone i tone setup. Denne farve er tilgængelig på BASIC halvhøj seng, BASIC juniorseng og IDA-MARIE juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.


Pale rose

Pale rose er den flotte lyse lyserød. Den giver et feminint og let look, og passer perfekt ind på et rigtigt pigeværelse. Farven er god at kombinere med universet PRINCESS. Denne farve er tilgængelig på BASIC halvhøj seng, BASIC juniorseng og IDA-MARIE juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.


Baroque rose

Baroque rose er den lidt mørkere lyserød. Den giver et mere markeret og fremhævet touch på børneværelset. Denne farve er tilgængelig på IDA-MARIE juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.


Dove grey

Den smukke lyse grå passer perfekt både på et drengeværelse og et pigeværelse. Farven er flot og neutral, uden at blive for afdæmpet. Denne farve er tilgængelig på IDA-MARIE juniorseng og IDA-MARIE husseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.


Autumn yellow

Denne smukke autumn yellow er anderledes og sætter et præg på ethvert børneværelse. Farven passer perfekt sammen med universet CREATOR. Den er tilægngelig på IDA-MARIE juniorseng. Desuden kan farven vælges på MADS børnestol- og bord.