Hoppekids har et hav af forskellige universer. Hvilket passer bedst til dit barn? Disse fire nye tekstilserier blev præsenteret på IMM 2020 for første gang, og de blev taget rigtig godt imod. De fire nye tekstilserier er PETS, CREATOR, PRINCESS og CARS. Kig med i denne artikel og bliv inspireret.

PETS

PETS fokuserer på det enkelte og har et neutralt look i farverne hvid, grå og beige. Motivet fungerer godt både til drenge og piger. PETS serien har tre forskellige tekstiler – se dem nedenfor her. De kan mixes og matches som man ønsker. Den mørke tekstil fungerer desuden godt med en mørk seng for at give et mere markeret look. Læs mere om PETS her.

CREATOR

Kom ind i dette smukke og farverige univers. Do it yourself (DIY) og andre kreative projekter er populært. Og derfor indbyder denne nye tekstilserie til, at barnet kan skabe mesterværker og udfolde sig. Desuden gør lommerne i forhænget det muligt at opbevare ting og sager. Børnene kan være med til at udsmykke temaet og det kan ændre sig meget alt efter hvilken tegning man sætter i. Læs mere om CREATOR her.

PRINCESS

PRINCESS er enkelt og en ægte prinsesse drøm. Universet fokuserer på lyserød tone i tone og one line drawing. Det er farverne og enkeltheden der er vigtig. Universet sætter en girly touch på børneværelset uden det bliver for meget. Det er fint og har et flot grafisk udtryk. Læs mere om PRINCESS her.

CARS

CARS universet er enkelt, afdæmpet og smukke blå farver i flere nuancer. Det kan bruges på børneværelset i mange år. Universet fokuserer på blå tone i tone og one line drawing. Passer perfekt til børneværelset, og der er uendelige muligheder for indretningen med dette univers. Læs mere om CARS her.