Fra tremmeseng til juniorseng: Overvejer du, om dit barn bør skifte fra en tremmeseng til en juniorseng? Og hvilken juniorseng du i så fald skal vælge? Så læs med her.


ida-marie junior seng med sengehest

Der er ikke en fast alder for, hvornår et barn bør skifte fra en tremmeseng til en juniorseng. Er dit barn fysisk ved at være for stor til tremmesengen eller oplever du flugtforsøg fra tremmesengen? Så vil det være tid til at skifte til juniorsengen.

Søvn handler i stor grad om tryghed. Har dit barn været vant til og tryg ved tremmesengen, kan det være en god idé, at starte med en mindre børneseng, som overgang mellem tremmeseng og juniorseng/voksenseng.

IDA MARIE fra Hoppekids er en kollektion af svanemærkede mindre børnesenge med målene 70x160cm. Den mindre seng kan fungere godt som overgangsseng og skabe en tryg ramme for dit barn. IDA MARIE kollektionen har et stort udvalg af farver og indeholder både juniorsenge og hussenge i størrelsen 70x160cm.

IDA MARIE Juniorseng

Den svanemærkede IDA-MARIE er en populær lille juniorseng med et klassisk og tidløst design. Med et liggemål på 70×160 cm giver IDA-MARIE en god, glidende overgang mellem tremmeseng og storbarnsseng.

Størrelsen gør også, at IDA-MARIE passer perfekt ind på mindre værelser, hvor der ofte er konkurrence om gulvpladsen.

Farvelade

IDA-MARIE juniorsengen kommer udover hvid i 6 fine farver, som tilfører liv og personlighed i værelset uden at dominere indretningen.

juniorseng med sengehest
lyserød juniorseng med skuffer

IDA MARIE Husseng

Er kombinationen af vores populære husseng samt den mindre IDA MARIE størrelse. Den svanemærkede husseng er 70x160cm og giver et fantastisk grafisk udtryk til rummet.

Rolige farver

Den lille husseng kan både fås i den klassiske hvide farve samt den afdæmpede Dove Grey, som giver en god base for udsmykning af sengen.


Tilbehør til din juniorseng

Med IDA-MARIE kan i både vælge skuffer og sengehest til sengen. Sengehesten giver lidt mindre kant på tilværelsen, hvilket kan være trygt for særligt mindre børn. Den kan dog nemt rykkes eller fjernes, så der er frie rammer til leg i løbet af dagen.

De store skuffer er oplagte til sengetøj, dyner og puder men også til legetøj og andre børneskatte.


Senge fra IDA-MARIE