Der er børneværelser – og så er der børneværelser med hjerte og sjæl

For os hos Hoppekids er et godt børneværelse mere end bare et rum med møbler. Vi ønsker med vores ’magalog’ – en fusion af et magasin og et katalog – at give dig mere end bare møbler.Vi vil gerne inspirere dig til, at se på børneværelset som vi gør: Som et univers af fantasi og muligheder, der på alle måder skal passe på det mest dyrebare i verden – vores børn.Som far til tre dejlige unger ønsker jeg selv kun det bedste for mine børn og ved, hvor forskellige børn kan være. Deres værelse er mere end bare et ”soverum”, det er også et legeværelse og en stue. Børnene opholder sig meget mere dér end i alle andre rum i huset, og derfor skal værelset selvfølgelig være sundt og sikkert. Som de eneste i verden bærer vores sengesystemer Svanemærket.Vi har valgt netop Svanemærket, fordi det stemmer overens med vores egne værdier om at bidrage til en mere bæredygtig og sund verden, hvor børn kan vokse op trygt og sikkert.Udover masser af bæredygtige kvalitetsmøbler, indeholder magaloget guides til, hvordan I får et sundere børneværelse, hvordan I vælger den rigtige seng, hvordan I bedst kan indrette forskellige typer børneværelser og meget, meget mere. Vi håber, I vil finde magaloget både spændende og inspirerende.God læselyst og velkommen til Hoppekids’ verden – en verden med hjerte og sjæl.René StenvangStifter af Hoppekids

Hent kataloget hos din lokale forhandler

Du kan hente vores katalog og systemplan hos din lokale forhandler. Brug denne side til at finde den nærmeste forhandler.

Systemplan

Vores systemplan er en opdateret og fuldkommen oversigt over det gældende sortiment.En printet udgave kan hentes hos din lokale forhandler.