Børneskatte. De små, umiddelbart meningsløse nipsgenstande og ting, som et barn samler igennem hele barndommen. Det er yndlingsbamsen, stenen fra det helt særlige sted, den underlige pind fra skoven i mormors baghave og det billede I tog på jeres sidste ferie. Åh, og selvfølgelig: Virkelig meget legetøj. Det er essensen af Storey: Barndommens minder – og opbevaring, i én smart løsning.

Værelset fortæller en hi-STOREY

Storey er det nye reolsystem fra Hoppekids. Det er fleksibelt og kan derfor passe til alle slags børneværelser og præcist til jeres behov. Du kan se her hvordan Mammarose, Biskobsdotter og Apfelbäcken har indrette fine børneværelser med STOREY.

De sande helte i børneværelset er legetøjet og bamserne, feriebillederne og den der dims I fandt i skoven i efteråret. Derfor er Storey holdt i et enkelt og rent design, fordi det på den måde hjælper med at fremhæve alle de ting, I så godt kan lide. Storey er altså det perfekte ’udstillingsvindue’ til alle de farverige legesager.

De mange kombinationer og tilbehør til Storey gør det til en både langtidsholdbar og bæredygtig løsning, fordi reolen kan udvikle sig i takt med at barnets behov udvikler sig. For eksempel kan du tilføje et skrivebord, for at få en arbejdsplads, eller du kan tilføje en seng, for at få et lounge-område i værelset.

Systemet bliver bygget ét fag ad gangen. To fag deler reolsider og giver derfor mindre pladsspild end to reoler, som står ved siden af hinanden. Hylder og andet tilbehør kan placeres i den højde du ønsker – for der er nemlig hele 56 forskellige positioner på reolsiderne. Samtidig skrues alting fast, hvilket giver en stabil og holdbar reol.

Designet på Storey passer perfekt til andre Hoppekids-møbler og især briksen fra serien BASIC.

TIP!

Få Storey til at passe helt perfekt i værelset ved at mixe forskellige bredder. Hvis du tilføjer en seng eller et skrivebord, så har du et multifunktionelt børneværelse med massere af gulvplads til leg og ballade!

Find produktet her!