I vores stræben efter at skabe en bedre fremtid for vores børn og samtidig tage hånd om miljøet, sponsorerer vi initiativer, som også arbejder med disse værdier.
Hoppekids Care® er en ‘paraply’ for vores samarbejder.

Vi er dedikeret i vores arbejde på to specifikke områder:

  • at sikre et bedre liv for vores børn
  • at forbedre miljøet.

Derfor er vores indsats målrettet disse 2 specifikke områder og vi arbejder både internationalt og lokalt med vores indsats.

Red Barnet

Vi arbejder med Red Barnet hvor vi er engageret som Erhvervspartner:

Billede af Louise Dyring Mbae - Red Barnet

Verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation

De fleste kender Red Barnet – og det er med god grund. Vi mener, at den kæmpe og verdensomspændende organisation gør et virkelig godt arbejde for børn både internationalt og lokalt og derfor støtter vi dem også som erhvervspartner. Organisationen er demokratisk drevet og er repræsenteret i over 120 lande og arbejder kort sagt for at redde og forbedre børns liv over hele kloden.

Red Barnet kæmper kontinuerligt for børns rettigheder, for at yde førstehjælp, forebygge katastrofer, bekæmpe vold, overgreb og mobning. Den sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker generelt børns modstandskraft.

DINNødhjælp

Vi arbejder med DINNødhjælp hvor vi er engageret som Erhvervspartner:

Banner DINNødhjælp

DINNødhjælp med Anja Lovén som ildsjælen i spidsen arbejder for at redde såkaldte heksebørn i Nigeria.
Heksebørn er børn, der er blevet udstødt af deres familie og landsby på grund af overtroiske anklager om at være hekse. Anklagerne kan komme, fordi der skal findes en syndebuk for fx en fejlslagen høst eller et dødsfald i familien, og heksebørnene bliver udpeget, blot fordi de er en smule anderledes end de andre børn. En skæv næse eller et stædigt sind kan gøre det.

Konsekvenserne af hekseanklagerne kan være udstødelse fra landsbyen, vold, tortur og sågar drab.
DINNødhjælp vigtigste opgave er oplysning af lokalsamfundet, for at mindske den uvidenhed, der kan lede til hekseanklager. Det gør de blandt andet ved at hjælpe heksebørnene og vise lokalsamfundet, at anklagerne ikke var rigtige, men derimod et resultat af overtro.

Hjælpen til heksebørnene kommer i høj grad også gennem det børnehjem organisationen driver. Børnehjemmet er en sikker og tryg base for børnene, hvorfra de har mulighed for at gå i skole, lege, lære og hvor de kan snakke om og bearbejde de traumer de har været udsat for.

Vi har valgt at støtte Anja og DINNødhjælp, fordi vi beundrer det mod, som de frivillige og Anja viser i Nigeria. De arbejder for så uselvisk en sag i så farligt et område, og gør en reel forskel for børnene og for at oplyse det samfund, der udstøder dem. Ildsjæle af den karakter, der skaber ringe i vandet, kan vi ikke andet end at holde af.

Hammerum Special Olympics

Vi arbejder med Hammerum Special Olympics hvor vi er engageret som Erhvervspartner:

Banner Hammerum Special Olympics

D. 7. april 2011 startede der i Midtjylland et fodboldhold for børn med forskellige handicap. Siden da har det udviklet sig til også at inkludere voksne, men to ting har de tilfælles: et diagnosticeret handicap og deres passion for fodbold. Holdet arbejder meget på at skabe værdi for deres spillere, give dem nye venner og større selvværd, men absolut også på at forbedre spillernes kondition, sundhed og evner til at spille fodbold.

Spillerne har en række forskellige handicap, der trods deres forskellighed skaber masser af sammenhold og opbakning på holdet. Alle har generelle indlæringsvanskeligheder og går eller har gået i specialklasser, men de individuelle handicap inkluderer alt fra svær ADHD over stærke hørehæmninger til forskellige grader af spasticitet og andre fysiske og psykiske udfordringer.
Fordi alle er så forskellige, har holdet en indgroet rygrad af forståelse og accept af forskellige evner og formåen. Mobning er ikke et emne de bekymrer sig om hos Hammerum Specialfodbold.

Idéen og filosofien er god hos Hammerum Specialfodbold, hvor forskellige handicap blandes til en dejlig pærevælling af accept, respekt, sundhed og venskab. Det er vi fan af.
Derudover er det en vigtig, seriøs og prisværdig indsats, som de frivillige hos Hammerum Specialfodbold yder for de handicappede. Når hverdagen består af så mange udfordringer, som den gør hos personer med et handicap, så fortjener de – og dem der hjælper dem – en hjælpende hånd.

Morud IF

Vi arbejder med Morud IF hvor vi er engageret som Erhvervspartner:

Banner Morud IF

Morud IF har en fodboldklub, hvor værdierne og de frivillige har lagt et stærkt grundlag for udvikling af de børn og unge, der spiller dér. Klubben ligger også i ejeren af Hoppekids, Renés, hjemby Morud. Han har haft et væld af gode oplevelser og set de frivillige ildsjæle i klubben virkelig arbejde for det de brænder for. De frivillige hos Morud IF ser vi som et fantastisk eksempel på, hvilken forskel man kan gøre for andre og dette er en af grundene til, at vi støtter fodboldklubben.

Morud IF fokuserer især på at inkludere alle børn ved at lære dem om sammenhold og ansvaret ved at være en del af et hold. Derfor er holdånden også stærk i Morud IF.
Hjørnestenene på holdet er det sociale aspekt, at børnene har det sjovt og at de får en god oplevelse, mens de lærer at bevægelse og motion kan være en fest. De frivillige ledere og trænere arbejder også utrætteligt på at styrke børnenes selvværd, udvikling og motorik, og det synes vi er prisværdigt.

Den forskel som de frivillige gør for børnene i Morud IF, synes vi er enormt stærk og inspirerende og derfor støtter vi dem. For os er klubben et symbol på, at der rundt omkring i verden findes et utal af mennesker, der – ligesom i Morud – frivilligt lægger deres kræfter i de lokale klubber og gerne vil gøre en forskel ikke bare for deres klub, men også for børnene.