Anna-fonden Hoppekids donerer møbler til Anna-fonden i Køln

2020 var året, hvor Hoppekids, efter en pause på flere år, igen deltog til IMM messen for at vise det nye sortiment med nye farver til sengene og børnemøblerne generelt samt de fire helt nye tekstilkollektioner CARS, PRINCESS, CREATOR og PETS.

Deltagelsen i messen var en stor succes. En masse nye partnerskaber blev formet, og allerede ekstisterende samarbejder kunne få ny inspiration.

Hoppekids tager sit ansvar alvorligt

De omkostninger, der følger med sådan en messedeltagelse, kan ikke ignoreres. Om messen har været en succes eller ej må måles gennem den ekstra omsætning, som deltagelsen i messen genererer.

Hoppekids har derfor ihærdigt forsøgt at holde omkostningerne inden for en rimelig grænse. På samme tid er Hoppekids den første og eneste virksomhed indtil videre, som har fået tildelt Svanemærket for sit ansvar over for miljøet og dets fæller.

Derfor kom Hoppekids også i kontakt med Anna-fonden i Køln.

Et godt stykke arbejde

Anna-fonden for unges velfærd er en institution, der tilbyder undervisningsstøtte til børn, teenagere, unge voksne og deres familier. Gennem dens praktiske arbejde fokuserer fonden på de styrker og ressourcer, som børnene og de unge besidder. Formålet er, at tilbyde de børn og unge der lever der et sted, hvor de kan udvikle sig og opleve støtte, opmuntring og tryghed.

Hoppekids besluttede sig for at donere alle deres møbler fra messen til Anna-fonden. Møblerne har derved fået nyt liv og måske endda været med til at hjælpe børn til en bedre start her i verden.

”Med hjerte og sjæl er ikke blot vores slogan. Vi forsøger også at leve efter denne filosofi” siger administrerende direktør, René Stenvang.

Læs mere om Anna-fonden her.

Herunder kan du se en række billeder af møblerne, der var med på messen og som nu har fået nyt liv hos Anna-fonden.