Dansk Kvindesamfund – Krisecenter

Dansk Kvindesamfund kæmper for at ligestilling mellem kønnene konstant er på den politiske dagsorden. De vil skabe lige muligheder og ligeværd, både kulturent, politisk og for den enkelte - uanset om det er en kvinde, barn eller mand. 

Dansk Kvindesamfund har eksisteret siden 1871 og selvom der siden dengang de blev stiftet er sket en masse godt, så er der desværre stadig meget at kæmpe for. Hoppekids støtter Dansk Kvindesamfund, fordi de kæmper lokalt for at skabe trygge rammer for kvinder - med og uden børn - som er på flugt fra et voldeligt forhold.

Når børn og kvinder ankommer til centeret, så står de fleste uden andre ejendele end det, de lige kunne bære, da de flygtede. Derfor er det enormt vigtigt at skabe venlige, imødekommende og ikke mindst trygge rammer på krisecenteret. Hoppekids har doneret møbler til det nye krisecenter, som åbnede i København i foråret 2018. 

Læs mere om krisecentrene her.  

Herunder kan du se billeder af åbningen, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary og Børne- og Socialminister Mai Mercado deltog. Du kan også se billeder af centrets værelser og opholdsrum, som Hoppekids har doneret møbler til.