SOMMERBOLD PÅ HEDEN Hoppekids donerer 50,- pr solgte IDA MARIE seng og Husseng

Køb din IDA-MARIE seng denne weekend hos Babyshower.dk og Mammashop.dk og Hoppekids donerer 50,- til sportsarrangementet for unikke børn og voksne. Tina LundMelissa Nielsen og Tina Lykkegård støtter også eventet. 

Ikke alle sportsinteresserede unge har nemt ved at finde sportshold der kan inkludere dem - det gælder også unge og voksne fodboldinteresserede med særlige behov og indlæringsvanskeligheder som autisme og ADHD. De risikerer let at blive tilsidesat og kan have svært ved at blive inkluderet på almindelige fodboldhold.

Ildsjæle fra Hammerum har derfor de sidste 5 år stablet Danmarks største Special Olympics fodboldstævne på benene, hvor i år 31. august  ca. 250 spillere har årets højdepunkt under ’Sommerbold på Heden’ - en turnering for unge og voksne med særlige behov.

Hoppekids Care® har i flere år haft glæden af at være hovedsponsor og lægger i 2019 en helt særlig kampagne oveni. I samarbejde med Hoppekids forhandlere og vore bloggere, bl.a. Tina Lund - successfuld sportskvinde fra ridesporten, sætter vi fokus på de vigtige vilkår for alle børn og voksne med særlige behov.