Hvem er Hoppekids?

Det nye Hoppekids
junior seng til børn
Logo
halvhøj seng med rutsjebane

I oktober 2021 har Hoppekids fået nyt logo. Det ildrøde hjerte, du plejede at se over ”i’et” i vores logo, har fået nyt liv og er blevet erstattet af et levende grønt hjerte.

 

Det betyder ikke, at vi har mistet vores brændende røde passion for børnemøbler. Tværtimod! Vi føler os genopfrisket, fornyet og klar til at gå verden i møde – med Hjerte & Sjæl.

Det grønne hjerte

Siden 1995 har Hoppekids mission, om at skabe de sikreste og mest bæredygtige børnemøbler, nået et større publikum og endnu flere kunder globalt. Vi har – og gør stadig – produceret børnemøbler med hjerte og sjæl. En agenda som har været reflekteret i vores logo med et varmt, rødt hjerte.

Over tid har Hoppekids udviklet sig og vokset sig ind i rollen som bæredygtig front runner, særligt efter at have opnået Svanemærket som de første og (indtil videre) eneste for vores modulære børnesenge. Vi arbejder os nu mod en mere cirkulær forretningsmodel, og vi er sikre på, at dette er den nødvendige vej at gå. Der er ingen Planet B, og vi vil være en del af løsningen – ikke problemet.

Vi er sikre på vores mission samt vejen, vi skal gå for at nå den. Men hvad med vores logo?

Vores logo skal være simpelt og afspejle vores ånd, men på samme tid skal det også indebære det arbejde, vi foretager os, og den mission, vi arbejder os hen imod. Vi har besluttet at rykke vores logo i en grønnere retning for at matche vores mission om at skabe de sikreste og mest bæredygtige børnemøbler.

Med Hjerte & Sjæl

Hoppekids