”Der er børneværelser, og så er der børneværelser med hjerte og sjæl”

For os er børneværelset så uendeligt meget mere end bare et rum med møbler i. Det er den trygge base hvorfra dit barn udforsker verden, lærer om stort og småt, og hvor fantasien får frit løb. Det er også stedet hvor dit barn finder ro og tryghed, og hvor den gode søvn spiller en vigtig rolle.

Hoppekids’ mission er at skabe sikre, fantasifulde og fleksible møbler, som kan passe ind i et hvert børneværelse. For ligesom at børneværelset ikke bare er et rum med møbler, så er børnemøbler heller ikke bare ting, som opfylder en praktisk rolle.

Børnemøbler skal både kunne være rumskibe, slotte, eventyrlige huler, arbejdsplads og hyggelig læsekrog. De skal kunne bruges til leg – både alene og med venner – læring og søvn. Samtidig skal de være så sikre og holdbare, så Junior kan have en tro følgesvend gennem alle barndommens eventyr.

Derfor skaber Hoppekids ikke bare børnemøbler. Vi skaber børnemøbler med hjerte og sjæl – og hjertet og sjælen er vigtige, fordi de er grundstenen i alt vi gør.

Vi…
hjerte…lægger vores hjerte i vores arbejde og brænder for alt vi rører ved.
hjerte…tænker med hjertet, når vi tager beslutninger for at skabe de bedst mulige forhold for mennesker.
hjerte…arbejder med hjertet for at kunne hjælpe børn i hele verden.
hjerte…lægger vores sjæl i vores produkter. Det gør vi ved at producere møbler og universer, der er mere sikre end lovgivningen kræver og fri for unødvendige stoffer.
hjerte…holder vores sjæl og fremtiden intakt gennem vores store fokus på miljø og bæredygtighed.

Vi skal med hjerte og sjæl kunne stå inde for alt der har med Hoppekids at gøre.

 

Rene Stenvang