For at benytte Hoppekids.com, er vi nødt til at behandle dine personlige oplysninger som angivet nedenfor. Vi behandler dine personoplysninger med højst forsigtighed, når du browser på vores hjemmeside, anvender vores tjenester og kontakter os. Du kan altid få indsigt til dine informationer, som vi har registreret.

Hoppekids drives af:
Hoppekids ApS
Agerhatten 16C,
Indgang 1
DK-5220 Odense SØ

Hvad er personoplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads

Samtykke

Når der indsamles persondata via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og til hvilket formål. Brug af Hoppekids.com er til enhver tid underlagt persondataforordningens gældende betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel.
Hvornår indsamler vi data?
Som hovedregel kan du tilgå Hoppekids.com uden at fortælle os hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Hoppekids.com har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyhedsbreve og andre tjenester til dig. Når du bruger opretter dine produkter til livstidsgaranti eller køber forhæng gennem Deco-Designer, angiver du personoplysninger som fx navn, adresse, mail, kortinformation, samt anden nødvendig information til opfyldelse af vores service.
Hoppekids.com indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Køber gennem Deco-Designer
  • Opretter produkter under Livstidsgaranti
  • Browser på Hoppekids.com
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev, HoppeKlub
  • Interagerer med os gennem Facebook eller vores kundeservice
  • Deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser

Dine personlige oplysninger bliver gemt og registreret, når der indgås en aftale. Hoppekids webshop indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger.
Hoppekids.com indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. Hoppekids.com opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx oplysninger fra betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Videregivelse af persondata
Hoppekids.com videregiver ikke persondata til tredjemand. Ved livstidsgaranti er det muligt, at vi kontakter butikken, hvori det registrerede produkt er købt. Ved Deco-Designer bliver din ordre sendt til den samhandlende butik eller systue, der er i internt regi. Det er dog ikke alle butikker, der tilbyder denne service.
Personoplysninger afgivet på Hoppekids.com videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger; eller
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

Hoppekids.com videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Hoppekids.com.
For at kunne videreudvikle og forbedre Hoppekids’ hjemmeside, fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
Hoppekids.com anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.
Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Hoppekids webshop.dk og fremgår af Googles side om privatliv.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Hoppekids.com ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.Hoppekids.com

Opbevaring af data

Hoppekids ApS opbevarer dine personoplysninger, så længe du bruger vores servicer. Vi bruger og beholder også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. For at sikre, at dine personlige oplysninger ikke bliver misbrugt, har vi begrænset adgang og anvendelse. Dvs. at der er et begrænset antal personer med sagligt formål, der har adgang til persondata på et lukket drev.
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Hoppekids.coms vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Salgs- og leveringsbetingelser

Udover nærværende persondataretlige betingelser, finder også Hoppekids.coms salgs- og leveringsbetingelser anvendelse, når du handler på Hoppekids.com.

Cookies

Udover de oplysninger, du selv indtaster ved køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Hoppekids.com cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. En cookie er ikke et program, og indeholder ikke virus.
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af sidens nyhedsbrevstilmelding, oprettelse i livstidsgaranti eller ved bestilling af Deco-Designer produkter, hvor systemet husker din e-mail-adresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at Hoppekids.com identificerer din pc, mobil, etc., kan du slå brugen fra i din browser.
For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer Hoppekids webshop brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Læs mere om cookies her.

Dine rettigheder

Som kunde hos Hoppekids ApS, har du altid ret til at få adgang til dine personlige oplysninger, vi måtte ligge inde med. Du kan anmode om at få en kopi af hvilke oplysninger, vi behandler, hvor de stammer fra, og hvordan vi anvender dem og til hvad. Her kan du også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger, hvem der har adgang, og om de bliver videregivet til tredjemænd.
Er oplysningerne mangelfulde, forkerte eller irrelevante, har du ret til at få slettet eller rettet i dine oplysninger. Det kan du gøre ved at kontakte op på [email protected]

Kontakt os

Hoppekids.com forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen [email protected]
Behandlingstiden for indsigt i dine personlige oplysninger er 30 dage.

Klagemuligheder

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klager kan indgives på [email protected]

Persondatapolitikken er opdateret d. 23. maj 2018