Hoppekids 1/2 Sengehest til PREMIUM 70x160cm senge, Hvid - White

Varenummer: 37-0013-32-160
Køb via forhandler

Produktinformation

Farve White
Bredde (mm) 65
Længde (mm) 760
Højde (mm) 410
EAN 5706558013459

Samlevejledning


Med PREMIUM 1/2 -sengehesten fra Hoppekids kan du hurtigt og nemt tilføje ekstra sikkerhed og hygge til jeres PREMIUM juniorseng eller PREMIUM etageseng. Sengehesten er fastmonteret.

Sengehesten passer til PREMIUM juniorseng eller til den nederste køje i PREMIUM etageseng i størrelsen 70×160 cm.
Sengehesten kan monteres på to måder. Enten i midten af sengen eller monteret til én af sengens ben. Sengehesten kan placeres både i venstre og højre side af sengen.
For køjesengene gælder det at både stige og sengehest kan monteres i højre eller venstre side. Dog skal sengehesten monteres i modsatte ende af stigen.

Sengehesten er svanemærket
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

En sengehest med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

Bemærk: Dette er kun sengehesten. Senge, og andet tilbehør, sælges separat.

1/2 – sengehest til senge i størrelse 70×160 cm fra PREMIUM-serien fra Hoppekids gør det nemt at tilføje ekstra sikkerhed til juniorsengen eller den underste køje i en etageseng. Sengehesten fastmonteres. Sengehesten er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenligt, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien