Hoppekids ANTON babyseng 60x120cm - White

Varenummer: 36-4062-32-06F
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 2.339,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 690
Længde (mm) 1290
Højde (mm) 810
EAN 5706558011790

Samlevejledning


Tremmesengen ANTON er en robust og klassisk seng med liggemål på 60×120 cm og en bund, som kan indstilles i to forskellige højder.

ANTON er svanemærket. Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Det smarte design på ANTON gør, at I kan ombygge sengen til en bænk og dermed forlænge brugstiden væsentligt. Og hvis der skulle komme en lillebror eller lillesøster? Så kan ANTON nemt ombygges til seng igen!

Bunden kan sættes i 2 højder: 19,3cm over gulvet, så det lidt større barn ikke kan falde ud over kanten og 38,5cm over gulvet, så det er lettere for dig at tage det helt lille barn op.

Når tremmesengen laves om til bænk er siddepladsen 38,5cm over gulvet, mens den lille hylde (sengesiden) placeres 19,3cm over gulvet.

ANTON er en smart, svanemærket babyseng i størrelse 60×120 cm fra Hoppekids. Den har en lang levetid, fordi den kan bygges om til en bænk, når den ikke bruges som soveplads. ANTON er produceret af FSC® -certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien