Hoppekids BASIC Halvhøj Seng 90x200cm med rutsjebane, Hvid - White

Varenummer: BASIC-A5-1
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 4.466,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 1950
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 1050
EAN 5706558025728

Samlevejledning


BASIC halvhøj seng med rutsjebane i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids er en sjov og praktisk seng. Den passer perfekt ind på selv små børneværelser, fordi der under sengen er ekstra gulvplads til enten opbevaring eller leg.

Højden på 105 cm er god, fordi dit barn skal klatre i seng – og derved træne sin motorik. Hvis I hænger forhæng foran sengen, kan der skabes den hyggeligste hule – pynt den eventuelt med lyskæder, fine billeder, en madras, puder og tæpper.

Rutsjebanen forvandler sengen til en legeplads, som gør det sjovt at stå op om morgenen. Rutsjebanen og stigen kan begge monteres i enten højre eller venstre side.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at I kan ligge i sengen, når der skal læses godnathistorier. Sengen er testet til en bæreevne på 100 kg.

BASIC Halvhøj seng med rutsjebane i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids er en sjov og praktisk seng. Rutsjebanen gør det sjovt at stå op om morgenen og under sengen er der massere af plads til opbevaring eller ekstra gulvplads. Sengen er, ligesom alle andre senge fra BASIC-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx tekstiler, madrasser o.a.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien