Hoppekids BASIC Juniorseng 70x160cm, Hvid - White

Varenummer: 36-1002-32-07M
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.359,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 780
Længde (mm) 1680
Højde (mm) 560
EAN 5706558009384

Samlevejledning


Hoppekids Juniorseng i størrelse 70×160 cm er den perfekte base til en storbarnsseng. Sengen kan bruges alene eller sammen med en af de smarte moduler.

Bruges sengen alene er det den perfekte dagsseng eller sofaseng. Under sengen er der god plads til opbevaring – fx med de store, rummelige skuffer på hjul fra Hoppekids.

BASIC Juniorseng danner base for alle andre senge i serien BASIC. Det betyder at den nemt kan bygges om til fx en halvhøjseng eller andre senge med højde. Det betyder at sengen altid kan vokse med dit barns behov.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den lille størrelse 70×160 cm gør sengen perfekt til det lille værelse eller til børn, som ikke helt er klar til en voksenseng endnu. Der er stadig rigeligt med plads til at vokse, uden at sengen føles stor og utryg.

Juniorsengen fra Hoppekids i størrelse 70×160 cm er en smart og sød juniorseng, som både kan bruges som dagseng, sofaseng eller bygges om til en seng med højde.
Sengen er, ligesom alle andre senge fra BASIC-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx store skuffer, tekstiler, madrasser o.a.