Hoppekids BASIC Køjeseng 70x190cm, Hvid - White

Varenummer: 36-1000-32-07D
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 3.229,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 810
Længde (mm) 1980
Højde (mm) 1450
EAN 5706558013305

Samlevejledning


BASIC Køjeseng fra Hoppekids er en smart og moderne seng med to indbyggede sovepladser. Dette giver mere gulvplads i værelset, da i har to senge, men kun bruger gulvplads for én. Samtidig kan den underste køje indrettes som en hyggelig hule – perfekt til at læse bøger eller tage på spændende eventyr i fantasiland.

Køjesengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Størrelse 70×190 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Samtidig er sengen ikke større end at den kan passe ind på selv små værelser. Størrelsen giver også mulighed for at en forælder eller bedsteforælder kan overnatte i sengen, da længden er lang nok til at en voksen kan ligge der. Sengen er testet til en bæreevne på 100 kg. i hver køje.

Under sengen kan I placere store, rummelige skuffer. Så er der plads til alt det vigtigste. Derudover kan der tilkøbes tekstiler, sengeheste og andet lækkert tilbehør.

Bemærk at sengen ikke kan ombygges til en juniorseng eller en af de andre senge i serien. BASIC

BASIC Køjesengen i størrelse 70×190 fra Hoppekids er praktisk og pladsbesparende, fordi I får 2 sovepladser uden at bruge mere gulvplads. Køjesengen er, ligesom alle andre senge fra BASIC-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx skuffer, tekstil, sengeheste o.a.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien