Hoppekids BASIC My Color Juniorseng 90×200 cm, Pale Green - Pale Green

Varenummer: 36-1002-39-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Farve Pale Green
Bredde (mm) 980
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 560
EAN 5706558032962

Samlevejledning


Hoppekids Juniorseng i størrelse 90×200 cm er den perfekte base til en storbarnsseng. Sengen kan bruges alene eller sammen med en af de smarte moduler.

Bruges sengen alene er det den perfekte dagsseng eller sofaseng. Under sengen er der god plads til opbevaring – fx med de store, rummelige skuffer på hjul fra Hoppekids.

BASIC My Color-serien er en serie af farverige senge. Brug dem som kontrast i værelset eller som det farverige indslag.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie. Størrelsen 90×200 cm er også den størrelse, som giver mulighed for flest udbygningsmuligheder senere hen – fx til køjeseng, højseng og mellemhøj seng.

Juniorsengen fra Hoppekids i størrelse 90×200 cm er en smart og farverig juniorseng, som både kan bruges som dagseng, sofaseng eller bygges om til en halvhøj seng.
Sengen er, ligesom alle andre senge fra BASIC MY COLOR-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx store skuffer, tekstiler, madrasser o.a.