Hoppekids DELUXE Sengeside til 90x200cm, Hvid

Varenummer: 36-4281-82-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.169,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 110
Længde (mm) 1900
Højde (mm) 940
EAN 5706558023427

Samlevejledning


Sengesiden til DELUXE-senge fra Hoppekids. Denne sengeside danner basen for alle DELUXE-senge. Kombinér den med sengegavle og tilbehør, for at skabe den perfekte sofaseng til dit barns værelse.

DELUXE-sengen fra Hoppekids er den klassiske sofaseng med en moderne twist. Der er kræset for detaljerne – både i seng og tilbehør. Det bringer komforten og kvaliteten i top. Alle DELUXE-senge kommer i størrelse 90×200 cm.

Sengegavlene kommer i tre forskellige højder: lav – 48 cm, mellem – 64 cm og høj 90 cm.

Tilbehøret til DELUXE er nøje udvalgt og har især fokus på at optimere udnyttelsen af pladsen under sengen. Fx kan der tilkøbes en genial udtræksseng, som både har en ekstra og store, rummelige opbevaringsskuffer. Udtrækssengen fås i to dybder, så du kan vælge ud fra hvor meget plads du har foran sengen.

Der kan også tilkøbes en aftagelig sengehest. Det gør at DELUXE kan bruges som den første seng efter tremmesengen. Sengehesten kan enten tages af om dagen eller fastmonteres på en diskret måde, som ikke danner synlige mærker i sengen.

Bemærk: Dette er sengesiden til DELUXE-sengen. Den indeholder lameller og sengeside. Gavl, madras og tilbehør skal købes separat.

Sengeside til DELUXE-sofaseng fra Hoppekids. Sengesiden danner base for alle DELUXE-senge. Kombiner med sengegavl i valgfri højde og lækkert tilbehør. Sengesiden er fremstillet i FSC©-certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien