Hoppekids Juniorseng 90x200cm, BASIC med Stige og Sengehest, Hvid - White

Varenummer: BASIC-A11-1
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 2.307,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 1220
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 560
EAN 5706558043753

Hoppekids Juniorseng i størrelse 90×200 cm er den perfekte overgang fra babyseng til “storbarnsseng”, fordi den lille stige gør det nemt at klatre i seng og sengehesten giver en tryg søvn hele natten igennem.

Under sengen er der god plads til opbevaring – fx med de store, rummelige skuffer på hjul fra Hoppekids.

BASIC Juniorseng danner base for alle andre senge i serien BASIC. Det betyder at den nemt kan bygges om til fx en halvhøjseng eller andre senge med højde. Det betyder at sengen altid kan vokse med dit barns behov.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den lille størrelse 90×200 cm gør sengen perfekt til det lille værelse eller til børn, som ikke helt er klar til en voksenseng endnu. Der er stadig rigeligt med plads til at vokse, uden at sengen føles stor og utryg.

Juniorsengen med lille stige fra Hoppekids i størrelse 90×200 cm er en smart og sød juniorseng. Den lille stige gør det nemt at klatre i seng og sengehesten giver en hyggelig og tryg søvn.
Sengen er, ligesom alle andre senge fra BASIC-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx store skuffer, tekstiler, madrasser o.a.