Hoppekids modul til BASIC Etageseng 90x200cm, Hvid - White

Varenummer: 36-1042-32-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 2.059,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 1010
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 1450
EAN 5706558001098

Samlevejledning


Modul til at bygge en BASIC etageseng i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids. Modulet sættes sammen med en BASIC Juniorseng i størrelse 90×200 cm.

Etagesengen giver to sovepladser, uden at bruge mere gulvplads. Samtidig er der god mulighed for opbevaring eller en udtræksseng under den nederste seng.

Etagesengen er perfekt til deleværelset eller hvis dit barn ofte har overnattende gæster. Den underste køje kan med fordel bruges som legehule eller dagseng. Hæng et forhæng foran den underste seng og I har den perfekte hule til højtlæsning. I kan også pynte med puder, tæpper, lyskæder og andre hyggelige sager.

Den øverste seng er perfekt til barnet, som elsker at klatre. Turen op ad stigen gør det sjovt at komme i seng og træner samtidig motorik og koordination. Sengen er udstyret med sengeheste hele vejen rundt og hjælper med en tryg og hyggelig stemning i sengen.
Den nederste seng har ingen sengeheste, men der kan tilkøbes både en fastmonteret sengehest til bagsiden af sengen, samt en sengehest til forsiden, som let kan tages af eller sættes på.

Sengene er svanemærket
Sengene er, ligesom resten af BASIC-serien, Svanemærket.
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie. Begge køjer er testet til en Max. belastning på 100 kg. Der kan tilkøbes udtræksseng, for at skabe en ekstra soveplads, eller skuffer til under sengen, for ekstra opbevaring.

Stigen kan monteres i enten højre eller venstre side af sengen.

Bemærk: Dette indeholder modul, inklusivee nederste køje, lameller, stige og sengehest til øverste køje. BASIC Juniorseng i størrelse 90×200 cm skal købes separat.

Modul til at bygge din BASIC Juniorseng i størrelse 90×200 cm om til en etageseng fra Hoppekids. Etagesengen giver ekstra soveplads, uden at bruge mere gulvplads. Under sengen er der god plads til udtræksseng eller opbevaring. Sengen er svanemærket og er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.


Relaterede produkter

Hoppekids skuffe på hjul, Hvid, White
Hoppekids skuffe på hjul, Hvid

36-1037-82-000

450x190x580