Hoppekids Modul til BASIC Halvhøj seng 70x190cm, Hvid - White

Varenummer: 36-1003-32-07D
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.229,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 810
Længde (mm) 1980
Højde (mm) 1050
EAN 5706558001074

Samlevejledning


BASIC Halvhøj seng i størrelse 70×190 cm fra Hoppekids er en lille og praktisk seng. Den passer ind på selv de mindste børneværelser og giver ekstra gulvplads. Samtidig er højden med sine 105 cm rigtig god, fordi den er høj nok til, at man skal klatre i seng, men ikke så høj at det kan føles farligt.

Under sengen er der rig mulighed for opbevaring eller ekstra gulvplads. Hvis I hænger forhæng foran sengen kan der skabes den hyggeligste hule – pynt den eventuelt med lyskæder, fine billeder, en madras, puder og tæpper.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Størrelse 70×190 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Samtidig er sengen ikke større end at den kan passe ind på selv små værelser.

OBS: Bemærk at dette er modulet til at bygge den halvhøje seng, og ikke hele sengen. BASIC Juniorseng 70×190 cm skal købes separat.

Med dette halvhøje modul i størrelse 70×190 cm fra Hoppekids kan I ombygge juniorsengen til en halvhøj seng. Den halvhøje seng er en lille og praktisk seng, fordi der er god plads til opbevaring eller legeplads under sengen. Sengen er, ligesom alle andre senge fra BASIC-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx rutsjebane, gardin o.a.