Hoppekids Modul til BASIC Halvhøj seng 90x200cm, Pale Green

Varenummer: 36-1003-32-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 182,00 CHF
Farve Hvid
Bredde (mm) 1010
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 1050
EAN 5706558000954

Samlevejledning


BASIC Halvhøj seng i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids er en smart og praktisk seng. Den passer ind på selv de mindste børneværelser og giver ekstra gulvplads. Samtidig er højden med sine 105 cm rigtig god, fordi den er høj nok til, at man skal klatre i seng, men ikke så høj at det kan føles farligt.

Under sengen er der rig mulighed for opbevaring eller ekstra gulvplads. Hvis I hænger forhæng foran sengen kan der skabes den hyggeligste hule – pynt den eventuelt med lyskæder, fine billeder, en madras, puder og tæpper.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie.

OBS: Bemærk at dette er modulet til at bygge den halvhøje seng, og ikke hele sengen. BASIC Juniorseng 90×200 cm skal købes separat.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien