Hoppekids modul til BASIC Højseng 90x200cm, Hvid - White

Varenummer: 36-1043-32-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 2.059,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 1010
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 1770
EAN 5706558013954

Samlevejledning


Brug dette modul til at bygge din Hoppekids Juniorseng i størrelse 90×200 cm om til en højseng. Højsengen er perfekt til det større barn, som ønsker mere gulvplads på værelset. Med højsengen udnytter du virkelig alle kvadratmeterne i værelset.

Under sengen er der ekstra gulvplads plads, så I kan indrette lounge-område, arbejdsplads, opbevaring eller plads til leg. Der er hele 145 cm fra undersiden af køjen til gulvet, så kun fantasien sætter grænserne for, hvad I kan bruge pladsen til.

Sengen er svanemærket
Sengen er, ligesom resten af BAISC-serien, Svanemærket.
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie. Størrelsen 90×200 cm er også den størrelse, som giver mulighed for flest udbygningsmuligheder senere hen – fx til køjeseng, himmelseng og mellemhøj seng. Så har I mulighed for at ændre mening undervejs, eller lade sengen gå i arv til en mindre søskende.

Bemærk: Dette er modulet til at bygge højsengen med. BASIC Juniorseng i størrelse 90×200 og tilbehør skal købes separat.

Med dette modul bygger du nemt til BASIC Juniorseng i størrelse 90×200 cm om til en praktisk højseng fra Hoppekids. Sengens højde giver plads til opbevaring, gulvsplads eller arbejdsplads under sengen. Sengen er svanemærket og er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.


Relaterede produkter