Hoppekids Modul til BASIC Husseng 90x200cm, Hvid - White

Varenummer: 36-1055-32-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.359,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 980
Længde (mm) 2080
Højde (mm) 1990
EAN 5706558041735

Med dette hussengs modul til BASIC Juniorseng i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids kan I bygge en smart og sød husseng. Sengerammen skaber en hyggelig og huleagtig stemning, uden at lukke af for resten af værelset.

Pynt eventuelt sengen med lyskæder og hyggelige puder. Hæng lidt billeder op ”inde” i sengerammen og skab en hyggelig rum-i-rummet-effekt.

Under sengen er der rig mulighed for opbevaring. De fine skuffer fra Hoppekids passer perfekt under sengen og giver plads til legetøj eller sengetøj.

Modulet – og den færdige seng – er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie.

OBS: Bemærk at dette er modulet til at bygge hussengen, og ikke hele sengen. BASIC Juniorseng 90×200 cm skal købes separat.

Med dette hussengs-modul i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids kan i ombygge juniorsengen til sød husseng.
Modulet og den samlede seng er, ligesom alle andre senge fra BASIC-serien, svanemærket og overfladebehandlet med vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx gardin, madras o.a.