Hoppekids modul til PREMIUM Halvhøj seng 70x160cm, Hvid

Varenummer: 37-0003-32-07M
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 729,00 kr.
Farve 70x160 cm, hvid
Bredde (mm) 790
Længde (mm) 1690
Højde (mm) 520
EAN 5706558013435

Samlevejledning


Med det halvhøje modul til serien PREMIUM fra Hoppekids er det nemt at forvandle PREIMUM juniorseng i størrelse 70×160 cm til en halvhøj seng.

Den halvhøje seng har en perfekt højde, fordi der er plads til leg eller opbevaring under sengen og samtidig er sengen ikke så høj, at den kan føles utryg for mindre børn. Turen op ad stigen kan hjælpe med at udvikle deres motoriske evner og udsigten fra sengen plejer at være en børnefavorit.

Under sengen kan I med fordel indrette en hyggelig hule, eller bruge pladsen til opbevaring. Med et forhæng skabes der hurtigt et favorit-gemmested og med en madras på gulvet forvandles hulen til det hyggeligste sted for højtlæsning og besøg fra venner. Pynt eventuelt hulen med tæpper, puder, lyskæder og andre hyggelige sager.

Modulet er svanemærket
Modulet er, ligesom resten af PREMIUM-serien, Svanemærket.
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Et modul med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

Bemærk: Dette er kun det halvhøje modul. Senge, og andet tilbehør, sælges separat.

Med PREMIUM halvhøj modul i størrelse 70×160 cm fra Hoppekids er det hurtigt og nemt at forvandle din juniorseng til en halvhøj seng. Modulet er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien