Hoppekids modul til PREMIUM Højseng 90x200cm, PREMIUM, Hvid

Varenummer: 37-0021-32-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.279,00 kr.
Farve Hvid
Bredde (mm) 990
Længde (mm) 2090
Højde (mm) 1140
EAN 5706558018270

Samlevejledning


Med højsengsmodulet til serien PREMIUM fra Hoppekids er det nemt at forvandle PREIMUM juniorseng i størrelse 90×200 cm til en halvhøj seng.

Højsengen er perfekt til det større barn, som ønsker mere gulvplads på værelset. Med højsengen udnytter du virkelig alle kvadratmeterne i værelset.

Under sengen er der ekstra gulvplads plads, så I kan indrette lounge-område, arbejdsplads, opbevaring eller plads til leg. Der er hele 135 cm fra undersiden af køjen til gulvet, så kun fantasien sætter grænserne for, hvad I kan bruge pladsen til.

Modulet er svanemærket
Modulet er, ligesom resten af PREMIUM-serien, Svanemærket.
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Et modul med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

Bemærk: Dette er højsengsmodulet. Seng, og andet tilbehør, sælges separat.

Med PREMIUM Højseng modul i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids er det hurtigt og nemt at forvandle din juniorseng til en højseng. Modulet er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien