Hoppekids modul til PREMIUM Mellemhøj seng 70×160 cm, Hvid

Varenummer: 37-0004-32-07M
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.159,00 kr.
Farve 70x160 cm, Hvid
Bredde (mm) 790
Længde (mm) 1690
Højde (mm) 877
EAN 5706558026435

Samlevejledning


PREMIUM Mellemhøj seng i størrelse 70×160 cm fra Hoppekids er en smart og praktisk seng. Den passer ind på selv de mindste børneværelser og giver ekstra masser af ekstra gulvplads. Samtidig er højden med sine 145 cm rigtig god til de lidt større børn, fordi den er høj nok til, at man skal klatre i seng, men ikke så høj at det kan føles farligt.

Under sengen er der rigtig god mulighed for opbevaring eller ekstra gulvplads. Der er 108 cm fra gulv til undersiden af sengen, så det er oplagt at bruge rummet under sengen til ekstra opbevaring eller som eventyrlig legeplads.

Hvis I hænger forhæng foran sengen kan der skabes den hyggeligste hule – pynt den eventuelt med lyskæder, fine billeder, en madras, puder og tæpper.

Modulet er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

En seng med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

Den store størrelse 70×160 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie.

OBS: Bemærk at dette er modulet til at bygge den mellemhøje seng, og ikke hele sengen. PREMIUM Juniorseng 70×160 cm skal købes separat.

Med dette mellemhøje modul i størrelse 70×160 cm fra Hoppekids kan I ombygge PREMIUM juniorsengen til en mellemhøj seng. Den mellemhøje seng er en smart og praktisk seng, fordi den giver god plads til opbevaring eller legeplads under sengen. Modulet er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenligt, vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx tekstiler, madrasser o.a.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien