Hoppekids NOAH DELUXE Juniorseng, 2 mellem gavle, 90x200cm, Hvid

Varenummer: DELUXE-A4-1
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 2.767,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 960
Længde (mm) 2160
Højde (mm) 600
EAN 5706558027036

Samlevejledning


Denne fine NOAH DELUXE sofaseng med to mellem gavle fra Hoppekids er en sød og fin sofaseng. Gavlene med de fine detaljer giver sengen et klassisk udtryk med en moderne twist. Kombiner sengen med lækkert tilbehør for at skabe den perfekte sofaseng til børneværelset.

DELUXE-sengen fra Hoppekids er den klassiske sofaseng med en moderne twist. Der er kræset for detaljerne – både i seng og tilbehør. Det bringer komforten og kvaliteten i top. Alle DELUXE-senge kommer i størrelse 90×200 cm.
Gavlene udfræsninger, hvilket giver et råt udtryk på sengen.

NOAH Sengegavlene kommer i to forskellige højder: mellem – 60 cm og høj 86 cm.

Tilbehøret til DELUXE er nøje udvalgt og har især fokus på at optimere udnyttelsen af pladsen under sengen. Fx kan der tilkøbes en genial udtræksseng, som både har en ekstra og store, rummelige opbevaringsskuffer. Udtrækssengen fås i to dybder, så du kan vælge ud fra hvor meget plads du har foran sengen.

Der kan også tilkøbes en aftagelig sengehest. Det gør at DELUXE kan bruges som den første seng efter tremmesengen. Sengehesten kan enten tages af om dagen eller fastmonteres på en diskret måde, som ikke danner synlige mærker i sengen.

NOAH DELUXE Sofaseng fra Hoppekids i størrelse 90×200 cm med 2 mellem gavle er en klassisk og fin sofaseng med mange muligheder. Der kan tilkøbes rummelig opbevaring og udtræksseng under sengen og gavlene kommer i tre forskellige højder. Sengesiden er fremstillet i FSC©-certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien