Hoppekids NOAH DELUXE Sengegavl Høj, Hvid

Varenummer: 36-4285-82-000
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 799,00 kr.
Farve Hvid
Bredde (mm) 100
Længde (mm) 960
Højde (mm) 600
EAN 5706558023328

Samlevejledning


Mellem Sengegavl til DELUXE-senge fra Hoppekids. Denne sengegavl danner fod- eller hovedende for alle DELUXE-senge. Kombinér den med sengegavle i anden eller samme højde og lækkert tilbehør, for at skabe den perfekte sofaseng til dit barns værelse.

DELUXE-sengen fra Hoppekids er den klassiske sofaseng med en moderne twist. Der er kræset for detaljerne – både i seng og tilbehør. Det bringer komforten og kvaliteten i top. Alle DELUXE-senge kommer i størrelse 90×200 cm.

NOAH-Sengegavlene kommer i to forskellige højder: mellem – 60 cm og høj 86 cm.
Gavlenes udfræsninger, hvilket giver et råt udtryk på sengen.

Tilbehøret til DELUXE er nøje udvalgt og har især fokus på at optimere udnyttelsen af pladsen under sengen. Fx kan der tilkøbes en genial udtræksseng, som både har en ekstra og store, rummelige opbevaringsskuffer. Udtrækssengen fås i to dybder, så du kan vælge ud fra hvor meget plads du har foran sengen.

Der kan også tilkøbes en aftagelig sengehest. Det gør at DELUXE kan bruges som den første seng efter tremmesengen. Sengehesten kan enten tages af om dagen eller fastmonteres på en diskret måde, som ikke danner synlige mærker i sengen.

Bemærk: Dette er sengegavlen til DELUXE-sengen. Den indeholder én sengegavl med højden 64 cm. Sengeside, øvrig gavl, madras og tilbehør skal købes separat.

Mellem NOAH gavl til DELUXE-sengen fra Hoppekids. Gavlen har en højde på 60 cm og passer til alle DELUXE-senge. Gavlen er fremstillet i FSC©-certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien