Hoppekids PREMIUM Halvhøj seng 90x200cm, Hvid - White

Varenummer: PRE-A4-1
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 3.746,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 1040
Længde (mm) 2090
Højde (mm) 1140
EAN 5706558026404

Samlevejledning


Komplet halvhøj seng i størrelse 90×200 cm fra luksusserien PREMIUM-fra Hoppekids.

Den halvhøje seng har en perfekt højde, fordi der er plads til leg eller opbevaring under sengen og samtidig er sengen ikke så høj, at den kan føles utryg for mindre børn. Turen op ad stigen kan hjælpe med at udvikle motoriske evner og udsigten fra sengen plejer at være en børnefavorit.

Under sengen kan I med fordel indrette en hyggelig hule, eller bruge pladsen til opbevaring. Med et forhæng skabes der hurtigt et favorit-gemmested og med en madras på gulvet forvandles hulen til det hyggeligste sted for højtlæsning og besøg fra venner. Pynt eventuelt hulen med tæpper, puder, lyskæder og andre hyggelige sager.

Alle stiger fra PREMIUM-serien har udfræsninger og dybe trin. Det giver et bedre fodfæste på turen op ad stigen. Det er også muligt at tilkøbe et håndtag, hvis der er behov for lidt ekstra sikkerhed for de mindste.

Sengen er svanemærket
Sengen er, ligesom resten af PREMIUM-serien, Svanemærket.
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

En seng med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

Den store størrelse 90×200 cm giver masser af plads til at vokse på og barnet kan bruge sengen helt indtil de er klar til et teenageværelse. Størrelsen giver samtidig mulighed for at en forælder kan ligge i sengen, fx hvis der skal læses godnathistorie. Størrelsen 90×200 cm er også den størrelse, som giver mulighed for flest udbygningsmuligheder senere hen – fx til køjeseng, højseng og mellemhøj seng.

Stigen kan monteres i enten højre eller venstre side af sengen.

Smart PREMIUM halvhøj seng i størrelse 90×200 cm fra Hoppekids. Sengen giver ekstra gulvplads i værelset og gør det samtidig til en leg at skulle klatre i seng. Sengen er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien