Hoppekids PREMIUM Juniorseng, 70x160cm, Hvid

Varenummer: 37-0036-32-07M
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 1.579,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 790
Længde (mm) 1690
Højde (mm) 620
EAN 5706558028958

Samlevejledning


Etagesengsmodulet fra PREMIUM-serien fra Hoppekids gør det nemt at bygge din PREMIUM juniorseng i størrelse 70×160 om til en etageseng. Modulet bruges som den underste køje i etagesengen – PREMIUM Juniorseng bruges som den øverste køje. I midten er der mellemklodser, som sælges separat.

Etagesengsmodulet kan bruges som selvstændig seng. Her kan du enten vælge at tilkøbe en gennemgående sengehest eller blot bruge sengen, som den er. Den er åben i begge sider, hvilket giver gode muligheder for at placere sengen ud i rummet.
Under sengen er der god plads til opbevaring – fx med de store, rummelige skuffer på hjul fra Hoppekids.

Sengen er svanemærket
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

En seng med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

PREMIUM Juniorseng fra Hoppekids i størrelse70x160 cm er en smart og sød juniorseng, som både kan bruges som dagseng eller bygges om til en seng med højde. Sengen er åben i begge sider.
Sengen er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenligt, vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx store skuffer, tekstiler, madrasser o.a.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien