Hoppekids PREMIUM Juniorseng med ryglæn 70x160cm, Hvid - White

Varenummer: 37-0001-32-09A
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 2.339,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 990
Længde (mm) 2090
Højde (mm) 620
EAN 5706558012711

Samlevejledning


Hoppekids PREMIUM Juniorseng i størrelse 70×160 cm er perfekt til det lille værelse eller til børn, som ikke helt er klar til en voksenseng endnu. Der er stadig rigeligt med plads til at vokse, uden at sengen føles stor og utryg.

Sengen kan bruges alene – som juniorseng – eller med ekstra højde under, hvis sengen bruges sammen med et modul. PREMIUM Juniorseng danner base for alle senge i PREMIUM serien. Med det modulære system er det enormt nemt at bygge sengen om, så den altid følger dit barns ønsker og behov.

Bruges sengen alene er det den perfekte dagsseng eller sofaseng. Under sengen er der god plads til opbevaring – fx med de store, rummelige skuffer på hjul fra Hoppekids.

Sengen er svanemærket
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

En seng med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

PREMIUM Juniorseng fra Hoppekids i størrelse 90×200 cm er en smart og sød juniorseng, som både kan bruges som dagseng, sofaseng eller bygges om til en seng med højde.
Sengen er svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenligt, vandbaseret lak. Det er muligt at tilkøbe en masse fint tilbehør til sengen – fx store skuffer, tekstiler, madrasser o.a.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien