Hoppekids skriveplade til STOREY, 100 cm, Hvid

Varenummer: 38-0004-82-081
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 259,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 570
Længde (mm) 800
Højde (mm) 19
EAN 5706558035390

Samlevejledning


Den smarte skriveplade i 100 cm til opbevaringssystemet STOREY fra Hoppekids skaber den perfekte arbejdsplads til dit barn.

Fordi bordet sættes ind i reolen på samme måde som hylderne vil du med de i alt 56 forskellige positioner kunne placere bordet i lige nøjagtig den højde, som passer til dit barn.

Bordet er designet med en praktisk og ergonomisk bue, som gør at barnet kan støtte underarme på bordet, og dermed finde en bedre arbejdsstilling.

Reolerne bygges ved at lave enkeltfag med to reolsider med hylder o.a. imellem eller dobbeltfag med tre reolsider og to sæt hylder o.a.

Hvis I skal bygge reoler med mere end to fag, så tilføjer i ganske enkelt bare endnu en reolside.
To fag deler altså i alt tre reolsider.

Tilbehør til STOREY fås i to bredder: 80 cm og 100 cm. Hylderne til STOREY er store og brede og kan derfor opbevare alt det, som man kan finde i et børneværelse.

Kombinationer og øvrigt tilbehør kan købes separat, fx skriveplade og briks, samt ekstra hylder, reolsider og støttepinde.

STOREY er behandlet med vandbaseret lak, som nemt rengøres med vand og sæbe.

Smart skriveplade i 80 cm til opbevaringssystemet STOREY fra Hoppekids. 100 cm brede. Det smarte system er fleksibelt og pladsbesparende. Overfladen er behandlet med miljøvenligt, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien