Hoppekids Stige til PREMIUM Højseng, Skrå, Hvid

Varenummer: 37-0023-32-000
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 539,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 520
Længde (mm) 400
Højde (mm) 1800
EAN 5706558023359

Samlevejledning


Denne skrå stige passer til PREMIUM Højeseng fra Hoppekids

Stigen kan monteres i enten højre eller venstre side. Stigen fastmonteres sammen med sengehesten, som skal købes separat.
Stigen passer til alle madrasstørrelser.

Sikkerheden er i top
Stigerne til PREMIUM-serien har dybe trin og udfræsninger. Det gør turen op ad trappen ekstra sikker. Fordi stigen skråner kan turen blive lidt nemmere, fordi stigen så ikke er så stejl – til gengæld fylder den lidt mere ud i rummet.
Der kan tilkøbes et smart håndtag, som kan monteres på kanten af stigen. Det giver dit barn noget at holde fast i og dermed øget tryghed, både når det skal op og ned fra sengen.

Stigen er svanemærket
Stigen er, ligesom resten af PREMIUM-serien, Svanemærket.
Svanemærket er din garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

En Stige med livstidsgaranti
PREMIUM-serien har livstidsgaranti. Livstidsgaranti dækker fabrikationsfejl. Læs mere om livstidsgaranti hos hoppekids.com, hvor sengen også skal registreres.

Bemærk: Dette er kun det stigen. Senge, og andet tilbehør, sælges separat.

skrå stige til PREMIUM Højseng fra Hoppekids. Stigen passer til senge i alle madrasstørrelser. Stigen er, ligesom resten af PREMIUM-serien, svanemærket, har livstidsgaranti og er overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien