Hoppekids STOREY reol med 2 sektioner, 4 hylder, seng i 70×160 cm og skriveplade i 80 cm, Hvid

Varenummer: STO-24-07M
Køb via forhandler

Produktinformation

Vejl. udsalgspris 3.005,00 kr.
Farve White
Bredde (mm) 1680
Længde (mm) 1690
Højde (mm) 1815
EAN 5706558036380

Samlevejledning


Sektion med seng, 4 hylder og skriveplade fra opbevaringssystemet STOREY fra Hoppekids.

Reolerne bygges ved at lave enkeltfag med to reolsider med hylder o.a. imellem eller dobbeltfag med tre reolsider og to sæt hylder o.a.

Hvis I skal bygge reoler med mere end to fag, så tilføjer i ganske enkelt bare endnu en reolside.
To fag deler altså i alt tre reolsider.

Den smarte skriveplade i 100 cm til opbevaringssystemet STOREY fra Hoppekids skaber den perfekte arbejdsplads til dit barn.

Bordet er designet med en praktisk og ergonomisk bue, som gør at barnet kan støtte underarme på bordet, og derved finde en bedre arbejdsstilling.

Hoppekids Briks i størrelse 70×160 cm kan bruges både som ekstra soveplads eller, hvis I tilføjer lidt puder og andre bløde sager, som sofa og læsehjørne i løbet af dagen. Under sengen er der god plads til opbevaring – fx med de store, rummelige skuffer på hjul fra Hoppekids.

Sengen er svanemærket. Svanemærket er jeres garanti for, at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og er testet på disse. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer.

Den lille størrelse 70×160 cm gør sengen perfekt til det lille værelse eller til børn, som ikke helt er klar til en voksenseng endnu. Der er stadig rigeligt med plads til at vokse, uden at sengen føles stor og utryg.

Tilbehør til STOREY fås i to bredder: 80 cm og 100 cm. Hylderne til STOREY er store og brede og kan derfor opbevare alt det, som man kan finde i et børneværelse.

Kombinationer og øvrigt tilbehør kan købes separat, fx skriveplade og briks, samt ekstra hylder, reolsider og støttepinde.

STOREY er behandlet med vandbaseret lak, som nemt rengøres med vand og sæbe.

STOREY er behandlet med vandbaseret lak, som nemt rengøres med vand og sæbe.

Denne smarte reol kombinationsreol i 80 cm fra STOREY opbevaringssystem fra Hoppekids giver dig både soveplads, arbejdsplads og massere af opbevaring. Overfladen er behandlet med miljøvenligt, vandbaseret lak.


Relaterede produkter


Produktet er en del af serien