Lille spejl på væggen der, hvem er prinsesse her?

De har flot hår, fine kjoler og synger meget smukt, ja faktisk har en prinsesse det hele. De svæver på en lyserød sky og drømmer om prinsen på den hvide hest. Men kan prinsessen mon nå at få fat i den flotte prins inden andre beundrer? Og kommer der mon hekse eller andre ondskabsfulde skabninger i vejen? Vi håber, at prinsessen får sin prins og de vil leve lykkeligt til deres dages ende.

Kom ind i den fortryllende lyserøde verden, og føl dig som en ægte prinsesse. Tekstilserien er enkel, tone i tone lyserød og har fokus på den lyserøde farve i flere nuancer. Tjek det flotte grafiske mønster ud og nyd one line drawing.

”Det er meget oppe i tiden med helt enkelte grafiske mønstre. Derfor er det så enkelt og det er ligesom farverne der er vigtige” – Susanne Nielsen fra designteamet.

Denne nye tekstilserie blev præsenteret på IMM 2020 for første gang, og blev taget rigtig godt imod.

Nedenfor kan du få inspiration til at indrette dit børneværelse.

Du kan også kigge forbi vores Instagram eller Facebook-side, hvor vi ofte deler billeder fra glade børneværelser.

Brug #Hoppekids på Instagram så andre kan finde dig!

BASIC himmelseng 90 x 200 med trappe, puder og skab.

BASIC juniorseng 90 x 200 med puder og sengetøj.

BASIC husseng 90 x 200 med trappe og puder.

BASIC halvhøj seng 90 x 200 i farven pale rose med puder.


Læs mere omkring tankerne bag skabelsen af Cars og Princess fra grafisk designer, Susanne Nielsen.

De to serier, Cars og Princess, hører jo egentligt sammen. Det var først meningen, at det kun skulle være ét tema, men så blev det delt i to, så der var noget for både piger og drenge.

Konceptet, temaet og trenden er det her “less is more” grafiske udtryk. Simple grafiske mønstre er meget trendy, hvorfor vi valgte det her one-line-drawing, som er meget moderne”.

Det simple mønster får virkelig farverne til at stå frem i den her tone-i-tone trend, hvor den samme farve bruges i forskellige nuancer”.

Susanne Nielsen

Cars temaet varierer mellem blå farver, og er bundet sammen i det her one-line-drawing mønster af en bil, som ses gennem hele temaet. På den anden side er Princess temaet, som varierer mellem lyse røde farver, og bindes sammen af one-line-drawing mønsteret af en krone, som også går igen gennem hele temaet.

De nye møbelfarver omfatter også blå og røde farver, som komplimenterer Cars og Princess temaerne smukt.


Mød designeren

Tekstilserierne fra Hoppekids udvikles løbende, så de indeholder moderne farver, der er i overensstemmelse med nuværende trends. Vores nuværende serier er udviklet i samarbejde med trend forecaster, Anja Gaede. Læs mere om design-holdet bag vores farver og serier.


Produkter fra Princess