Hvem er Hoppekids?

Det grønne hjerte

Siden 1995 har Hoppekids mission, om at skabe de sikreste og mest bæredygtige børnemøbler, nået et større publikum og endnu flere kunder globalt. Vi har – og gør stadig – produceret børnemøbler med hjerte og sjæl. En agenda som har været reflekteret i vores logo med et varmt, rødt hjerte.

Over tid har Hoppekids udviklet sig og vokset sig ind i rollen som bæredygtig front runner, særligt efter at have opnået Svanemærket som de første og (indtil videre) eneste for vores modulære børnesenge. Vi arbejder os nu mod en mere cirkulær forretningsmodel, og vi er sikre på, at dette er den nødvendige vej at gå. Der er ingen Planet B, og vi vil være en del af løsningen – ikke problemet.

Vi er sikre på vores mission samt vejen, vi skal gå for at nå den. Men hvad med vores logo?

Vores logo skal være simpelt og afspejle vores ånd, men på samme tid skal det også indebære det arbejde, vi foretager os, og den mission, vi arbejder os hen imod. Vi har besluttet at rykke vores logo i en grønnere retning for at matche vores mission om at skabe de sikreste og mest bæredygtige børnemøbler.

Med Hjerte & Sjæl

Hoppekids

Velkommen til Hoppekids

For os er børneværelset så uendeligt meget mere end bare et rum med møbler i.

Det er den trygge base hvorfra dit barn udforsker verden, lærer om stort og småt, og hvor fantasien får frit løb. Det er også stedet hvor dit barn finder ro og tryghed, og hvor den gode søvn spiller en vigtig rolle.

Hoppekids’ mission er at skabe de sikreste og mest bæredygtige børnemøbler, som fremmer den gode søvn, legen og den kreative indlæring. For ligesom at børneværelset ikke bare er et rum med møbler, så er børnemøbler heller ikke bare ting, som opfylder en praktisk rolle. Børnemøbler skal både kunne være rumskibe, eventyrlige huler, arbejdsplads og hyggelig læsekrog. De skal kunne bruges til leg – både alene og med venner – læring og søvn. Og ikke mindst skal de være så sikre og holdbare, at dit barn ikke alene kan have en tro følgesvend gennem alle barndommens eventyr, men også kan give sengen videre til en mindre søskende.

Egen fabrik og systue

Hoppekids har egen fabrik, hvilket gør, at vi selv kan kontrollere vores produkter og de materialer, vi bruger. Det betyder blandt andet at alt det træ, som vi benytter, er nøje udvalgt efter en mængde kriterier om kvalitet, uregelmæssigheder og - selvfølgelig -  at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

For at minimere spild bruger vi computere til at udregne hvordan træet skal skæres op på den bedste måde. Det betyder at vi har særdeles lidt spild – og så bruger vi i øvrigt al træspild til at producere energi til produktionen. Vi har egen systue, hvor vores dygtige syersker fremstiller de fine tekstiler fra vores universer. Applikationerne på forhæng og andre tekstiler er håndsyede. Det gør vi, fordi det giver den bedste kvalitet. Samtidig er det også sjovere at røre ved, for et nysgerrigt barn, som er i gang med at udvikle sanserne.

Alle møbler, som sendes afsted, er ”saml selv”. Møblerne er pakket på en sådan måde, at vi sikrer mindst muligt luft i pakken, samtidig med at vi er sikre på at de kommer hele og uskadte frem. Det er nemlig langt mere miljøvenligt, fordi vi undgår at transportere unødig luft. 

Hvad betyder Svanemærket for Hoppekids’ produktion - og for dig?

For møbelproduktion – og for mange andre industrier – udgør selve fremstillingen af produktet den absolut største miljøbelastning. Derfor har vi hos Hoppekids gjort rigtig meget for, at dit nye møbel har så lang levetid som overhovedet muligt. De svanemærkede møbler fra Hoppekids lever op til strenge krav til hvordan de påvirker miljø og sundhed, samt produkternes sikkerhed og kvalitet.

Vores senge skal kunne gå i arv – fx fra storesøster til lillebror. Samtidig skal det kunne tilpasses det værelse, hvor sengen står i, og det barn, som skal sove i sengen. Derfor er vores møbler fleksible og kan ændres, når I har behovet. Det kan i gøre fx ved at sætte et nyt modul under en juniorseng – og så har i pludselig en højseng. Vi har haft stor fornøjelse af at samarbejde med Svanemærket, fordi de har hjulpet os med at gennemgå hele møbelets livscyklus – fra før træerne fælles, til sengen bliver kørt bort til genbrug.

Resultatet er en produktion, som sætter det mindst mulige aftryk på klimaet og som udelukkende anvender træ fra bæredygtigt skovbrug. Samtidig betyder det også at vores produkter påvirker indeklimaet på børneværelset mindst muligt. Det gør vi ved bl.a. kun at anvende vandbaseret lak, som ikke indeholder unødige kemikalier. Vi plejer at sige, at man sagtens kan ”smage” på vores møbler, netop fordi de ikke indeholder skadelige kemikalier…men helt ærligt: De smager altså ikke lige så godt som chokolade...! 

Det handler om børnene

Hoppekids’ drøm er at skabe en bedre fremtid for børnene. Det er essensen i alt det, som vi gør. Det er hjertet og sjælen i vores hverdag.

Vi kæmper for en bedre fremtid ved at

  • Skabe de sikreste og mest bæredygtige børnemøbler, som understøtter den gode søvn, legen og den kreative indlæring
  • Konstant at forbedre os i forhold til de strenge krav for miljø, sundhed og kvalitet, som de 5 nordiske lande har stillet op for Svanemærket(læs mere på Svanemærket)
  • Involvere os i gode initiativer, der skaber en vedvarende forskel for børnene og for dem, som kæmper for deres sag (læs mere på Hoppekids Care - Det handler om børnene)