Stort udvalg af svanemærkede børnesenge

Børnesengen er det vigtigste møbel på børneværelset. Gå på opdagelse i vores store sortiment af børnesenge, hvor du bl.a. kan finde juniorsenge, halvhøje senge og mange flere. Så I kan få den helt rette børneseng.

Børnesenge der er bedre for miljøet

Hoppekids børnesenge

Hos Hoppekids går vi op i at lave børnesenge med fokus på funktionalitet, sikkerhed og kvalitet. For en børneseng er ikke kun et sted, hvor børn sover. Det er også stedet, hvor de leger og udvikler sig. Derfor er det også vigtigt, at børnesengen kan indbyde til dette. Man kan dekorere hussengen, himmelsengen, den halvhøje seng, og den mellemhøje seng med de fineste tekstiler i forskellige temaer, så man har de fedeste huler i og under sengen.

Hoppekids senge er lavet af FSC®(FSC-C109484)-certificeret træ, som kommer fra ansvarligt skovbrug. De er alle lakeret med en vandbaseret lak, som er fri for unødvendige kemikalier. Derudover er en stor del af børnesengene svanemærkede, hvilket er med til at sikre jer mere miljøvenlige børnesenge til jeres hjem.

 

Modulære børnesenge

Mange af Hoppekids' senge er modulære. En modulær seng betyder, at I kan ændre på, hvordan juniorsengen ser ud. Hvis man tager udgangspunkt i en 90x200cm juniorseng fra ECO Dream eller ECO Luxury serien. Så kan man, når barnet bliver ældre, tilkøbe moduler, så man kan lave sengen om til en halvhøj seng, køjeseng, højseng eller en helt tredje seng. Derved får dit barn en helt ny seng samtidig med, at I forlænger levetiden af sengen.

Sengetilbehør
Sengetilbehør
Leder I efter skuffer eller en udtræksseng til juniorsengen. Med Hoppekids sengetilbehør finder du et stort udvalg af tilbehør til sengen - herunder vores moduler.
Sengetekstiler
Sengetekstiler
Med sengetekstilerne fra Hoppekids kan I indrette børneværelset i de fineste temaer og farver. I kan bl.a. finde puder og forhæng til sengen.
Sengepakker
Sengepakker
Er I på udkig efter en børneseng med madras eller forhæng? Så tag et kig på vores sengepakker, som vi tilbyder til næsten alle vores børnesenge.

Børneværelsets vigtigste møbel

Kvalitetsbørnesenge fra Hoppekids

Søvn er en vigtig del af børns hverdag. Det er her, de bliver udhvilet til dagens aktiviteter. Derfor er det vigtigt, at børn har en god seng, som de kan sove i. Men en børneseng bliver aldrig kun brugt til at sove i. De fleste gange bruges de også som huler eller som afslapningsområde i løbet af dagen.

Med en Hoppekids børneseng er der næsten uendelige muligheder for at tilpasse sengen efter dit barns ønsker. Det kan være, at dit barn gerne vil have en børneseng med rutsjebane, så de både kan have en hule under sengen og kan få lov til at rutsje ud af sengen om morgenen. Eller måske er I på udkig efter en højseng, så der kommer mere plads på værelset. Med en Hoppekids børneseng er der næsten uendelige muligheder for at dekorere sengen og tilpasse sengen, som i ønsker.

Børnesenge til alle aldre

For os er børneværelset så uendeligt meget mere end bare et rum med møbler i. For os er børneværelset den trygge base, hvorfra dit barn udforsker verden, lærer om stort og småt, og hvor fantasien får frit løb. Det er også stedet, hvor dit barn finder ro og tryghed, og hvor den gode søvn spiller en vigtig rolle.

Hos Hoppekids går vi op i, at vores møbler er af god kvalitet. Mange af vores senge er svanemærkede. De svanemærkede senge stiller store krav til både sikkerhed og hvilke kemikalier, der bliver brugt i møblerne. Svanemærkede børnesenge er derfor nogle af de bedste på markedet. Børn har ligeså meget brug for en god seng at sove i, som voksne har. Men vores børnesenge i træ kan bruges til andet end bare at sove i. Oftest bliver de lavet om til en mere kreativ børneseng, hvor den bliver brugt som et piratskib, rumskib, prinsesseslot, eventyrlige huler, arbejdsplads, hyggelig læsekrog og meget mere – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Hoppekids har vi senge til både små og store børn. Vi har et stort udvalg af børnesenge i forskellige mål og med forskellige egenskaber. Vi har blandt andet senge med rutsjebane, trappe eller skuffer. Vores juniorsenge kan udvikles og bygges højere, således at der kommer mere plads på børneværelset. Vores juniorseng kan laves om til en halvhøj, mellemhøj og høj børneseng – på den måde kan juniorsengen bruges i mange år i takt med, at jeres behov ændrer sig