Forhæng til halvhøje senge

Med et Hoppekids forhæng kan I forhandle den halvhøje seng til et magisk univers for børnene, hvor der er plads til at lave hyggelige huler eller opbevare legetøj, så der er mere plads på værelset. 

Forhængene fås i mange forskellige farver og temaer, så man kan dekorere ens halvhøje seng, efter dit barns interesser og yndlings farver. 

Artikel 1 - 19 fra 19
Forhæng til halvhøj seng

Et forhæng til juniors seng, kan være en nem måde at skabe et lille lukket område hvor børnene kan lege eller ligge og hygge sig med en bog.

Derudover kan det være med til at give barnet en følelse af at have det flotteste prinsesseslot på værelset eller en rigtig dinosaur hule, kun for drenge.

Hoppekids forhæng findes i mange forskellige temaer, så du kan få det helt rigtige til din lille guldklump. Er dit barn vild med biler eller er meget kreativ, så kan Cars eller Creative måske være det rigtige forhæng for dit barn, eller måske skal det være et Unicorn forhæng til pigen, der elsker enhjørninger. Så gå på opdagelse i alle vores forhæng til halvhøje senge og køjesenge lige her.