Halvhøje senge

Til hulebyggeren, hyggetrolden eller én der bare har brug for lidt ekstra opbevaringsplads. Det er ikke uden grund, at den halvhøje seng er en af de mest populære højsenge, man kan finde. Og med en højde på 105-114 cm, er det stadig nemt nok for dig at nå madrassen, når der skal skiftes sengetøj og puttes.

Én af fordelene ved den halvhøje seng er, at hulen eller legepladsen under sengen er i børnehøjde (ikke voksen højde!) – det vil sige, det er dit barns rum, som de kan have helt for dem selv. Her kan de være – i ro og fred fra omverdenen – og fordybe sig i leg eller hyggelige stunder.

Artikel 1 - 6 fra 6

Hoppekids halvhøj seng

Der er en masse fordele ved at vælge en halvhøj seng. Det kan være rigtig godt for dit barns motoriske udvikling at skulle klatre op og ned fra sengen, da man lærer at kontrollere sin krop bedre. Fysisk udfordrende udfoldelsesmuligheder i hjemmet er vigtige for, at dit barn har mulighed for at udvikle sine motoriske kompetencer. Det kan også være med til at skabe en større lyst til at være fysisk aktiv, når de bliver ældre (sundhedsstyrelsen.dk).

Med en høj seng har I mulighed for at bruge pladsen under sengen til alt lige fra opbevaring til de hyggeligste huler, som man kan pynte med puder, lyskæder og meget mere. I kan også vælge et legeforhæng til den halvhøje seng, så området under sengen bliver dækket af fra resten af værelset.

Det smarte ved de fleste halvhøje senge fra Hoppekids er også, at de er modulære. En modulær seng betyder, at du kan ændre på sengen, så den kan laves om til eks. en juniorseng eller en køjeseng. Så kan sengen bruges i flere år og af flere børn.

 

Svanemærkede børnesenge

Alle de halvhøje juniorsenge, du kan finde hos Hoppekids, er svanemærkede. Svanemærket er din garanti, for at sengen overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler, og at de er blevet testet herefter. Derudover tages der hensyn til miljøet under hele produktets rejse.

Overfladen på produkterne er behandlet med vandbaseret lak, der er underlagt strenge kemikaliekrav og er fri for unødvendige kemikalier. En svanemærket seng er derfor et sikkert valg til jeres børneværelse.

Hvornår kan man bruge en halvhøj seng?

Hvornår man skal vælge en halvhøj seng til sit barn - eller om man skal have en - kommer meget an på dit barn.

Officielt anbefales høje senge til børn fra 6 år. Flere vælger dog at anskaffe sig en halvhøj seng tidligere, da mange børn godt kan bruge en halvhøj seng tidligere. Det er derfor vigtigt, at du vurderer om dit barn er klar til en halvhøj seng, og om de er klar til at kravle op i sengen.

For at vænne sig til højden på sengen kan man eventuelt starte med at sove på en madras under sengen. Så kan dit barn i løbet af dagen lege i sengen og vænne sig til højden. Og inden længe er barnet helt tryg ved at bevæge sig i sengen, og så kan man rykke sovepladsen op i sengen.

Hvilken madras til halvhøj seng

Når du skal vælge en madras til jeres halvhøje seng, så skal du være opmærksom på, hvilken serie sengen hører til. Til senge fra vores ECO Dream sengeserie anbefaler vi, at madrassen max er 9 cm høj. Til senge fra vores ECO Luxury sengeserie anbefaler vi, at madrassen er max 12 cm høj.

Når I har fundet ud af, hvor høj madrassen skal være, er det tid til at finde ud af hvilken type af madras I skal vælge.

Blandt Hoppekids madrasser findes der tre forskellige typer: en klassisk skummadras, koldskumsmadras og vores svanemærkede ECO madrasser. Med en svanemærket børnemadras får I en allergivenlig madras, som giver en optimal komfort til dit barn.

Halvhøj juniorseng

En halvhøj seng kan være en god tilføjelse til børneværelset. De halvhøje senge har en højde på 105 cm, hvilket giver dit barn muligheden for at nyde udsigten fra sengen uden at føle sig utryg. Der er samtidig plads til, at børn kan lege under sengen.

De halvhøje juniorsenge findes i størrelserne 70x160, 70x190, 90x200 og 120x200 cm.

Pladsen under sengen kan bruges til rigtig meget. For eksempel til opbevaring af legetøj. Der er god plads til at sortere legetøjet i opbevaringskasser og stable dem under sengen. Man kan også bruge pladsen under sengen til hyggelige legehuler. Det kan gøres ekstra hyggeligt med en madras, en masse puder og lyskæder. Man kan også bruge et legeforhæng til sin halvhøje seng og lave sengen om til et slot, en borg eller et andet magisk sted. Leder I efter noget inspiration til jeres værelse så hop over og se alle vores tekstil-temaer. Her finder I bl.a. forskellige forhæng til en halvhøj seng.

Det er også muligt at få en halvhøj seng i farver. De farvede halvhøje senge fås både i ECO Dream sengeserien og i ECO Comfort serien, hvor kan også kan få den halvhøje seng i naturfarve. De dejlige farver, kan bl.a. være med til at løfte et neutralt børneværelse.

Halvhøj seng med skrivebord

Det lyder måske skørt, når vi siger, at man kan få en halvhøj seng med skrivebord...men det kan faktisk godt lade sig gøre. Én måde at inkorporere et skrivebord er med vores Jonas skrivebord med hjul. Bordet passer nemlig som hånd i handske ind under vores halvhøje senge. Skrivebordet kan nemlig - helt eller delvist - placeres under sengen, når værelset skal bruges til leg. Når skrivebordet så skal bruges, kan det blot rulles ud fra sengen, så man kan sidde ved det. Derved kan små værelser også få plads til et skrivebord.