Højsenge

Har dit barn brug for mere gulvplads på værelset? Med en højseng, kan pladsen på værelset udnyttes fuldt ud - så der også er plads til andre møbler. Højsengene fra Hoppekids er lavet i et nordisk design, som har fokus på funktionalitet og kvalitet. Det er derfor både muligt for have et skrivebord og et loungemodul under sengen, som også kan bruges som en seng, når dit barn har vennerne på besøg.

Og bliver det nødvendigt, så kan de fleste højsenge laves om til vores andre senge, så mindre søskende kan få gavn af sengen.

Se højsengene her, og læs mere om hvorfor du skal vælge en Hoppekids højseng.

Artikel 1 - 9 fra 9

De mange fordele ved en højseng

Hoppekids har et stort udvalg af højsenge. Vores højsenge er perfekte til større børn, som ønsker mere plads på værelset. Højsengen giver endnu mere plads på værelset og giver dit barn mulighed for, at få en lille arbejdsplads under sengen.

Med en højseng får I endnu flere muligheder for at udnytte rummet under sengen. I kan lave det om til et arbejdshjørne, hvor der er plads til at udfolde sine kunsteriske evner. I kan også udnytte pladsen til ekstra siddepladser og lave det til et lille tv-hjørne.

Under sengen er der hele 143 cm fra undersiden af køjen til gulvet, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad pladsen kan bruges til.

Hoppekids har også en højseng med skrivebord, som går langs hele sengen. Derved har dit barn eller teenager masser af plads til at slå sig løs, hvad end det er med farvning af malebøger eller om det er til lektier.

Med vores Hoppekids ECO Luxury MEGA højseng, får I endnu flere muligheder for at gøre værelset hyggeligt. MEGA højsengen kommer både med et lille skrivebord og et lounge modul, som kan laves om til en ekstra seng.

Med MEGA højsengen er der både plads til at have vennerne på besøg, men også et hjørne hvor man kan fordybe sig i sine lektier uden, at værelset skal være fyldt med en masse store møbler. På den både får dit barn rigtig god plads på værelset til lege, danse og have det sjovt.

Højsenge til børn i høj kvalitet

Mange af højsengene fra Hoppekids er Svanemærket. Det betyder at du kan regne med at højsengene holder i mange år, og at dit barn altid kan være sikker på at sengen er af høj kvalitet og sikkerhed. De svanemærket senge er nemlig også fri fra skadelige kemikalier, hvilket sikre en sundere hverdag for dit barn. 

Vores højsenge er også TÜV certificeret. TÜV er et anerkendt tysk sikkerhedsfirma, som tilbyder uafhængige tests af en lang række produkter, herunder møbler. Testen sikrer at møblerne lever op til eller er bedre end gældende standarder.

Vores ECO Dream og ECO Luxury sengeserier er testet til at leve op til DS/EN747, hvilket stiller krav til sikkerheden ved højere senge, hvor madrassen er over 60 cm fra gulvet.
Vi tester løbende alle produkter i disse serier.

Svanemærket højsenge 

Højsengene fra Hoppekids er svanemærket dette betyder, at du er garanteret at produktet overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler og at de er testet. Samtidig tages der størst mulige hensyn til miljøet både ved indkøb af råvarer, under selve produktionen, i produktets liv og når produktet skal bortskaffes.

Overfladen er behandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, fri for unødige kemikalier og skadelige stoffer. Se udvalget og læs mere om højsengene fra Hoppekids på denne side.

Hvilken madras til højseng

Når du skal vælge en madras til jeres højseng, så skal du være opmærksom på, om det er en ECO Dream eller ECO Luxury seng. For det kan have betydning for sikkerheden. Hvis du har valgt en seng fra ECO Dream serien, så må madrassen MAX. være 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen og for vores ECO Luxury serie må madrassen MAX. være 12 cm høj. 

Hos Hoppekids kan du få en svanemærket madras til højsengen. Den svanemærkede madras, giver ikke bare bedre søtte, men den er også bedre for indeklimaet, da madrassen er allergivenlig og brandhæmmende uden brug af tilsætningsstoffer.

Er du i tvivl om hvilken madras du skal vælge til din højseng, så kan du se vores madras guide lige her.

Højsenge i nordisk og tidsløst design

Alle vores højsenge er lavet i god kvalitet med et nordisk og tidsløst design. Hvilket betyder at de kan bruges i flere år og af flere søskende. Alle vore højsenge er hvide hvilket gør det muligt for jer, at indrette værelset lige som I har lyst til uden, at sengen kommer til at være et forstyrrende element. 

Mange af sengene har den smarte mulighed, at kunne ændre sengen til en juniorseng. Dette kan gøre ved at fjerne dele af benene. På den måde er det muligt for mindre søskende, at kunne bruge sengen efterfølgende, når de ikke længere kan bruge deres gamle seng. 

Højseng med skrivebord

Med højsengen fra Hoppekids får dit barn endnu mere plads på værelset. Hos Hoppekids, har vi designet en højseng med skrivebord. Så er der plads til at tegne, lave lektier eller udfolde sig kreativt uden, at værelset skal være fyldt med store møbler. Hvis al pladsen under sengen ikke kun skal bruges som et skrivebord, kan man også få en højseng, som kun har et lille bord i hjørnet. Så er der nemlig palds til at have andre ting under sengen - det kan være en lounge område eller en bogreol eller noget helt tredje. 

Højseng 90x200 

Vores store ECO Luxury model: 90×200 cm er den model, som giver jer flest muligheder fremadrettet. Den store størrelse gør det muligligt for dit barn at vokse med sengen, men den kan også nemt forvandles om til en juniorseng eller en af vores andre ECO Luxury senge, med vores tillægsmoduler.