Hussenge

Find den fine og populære husseng hos Hoppekids! Her finder du hussenge i både grå og hvid, med trapper og i forskellige størrelser. De er i rent nordisk design, som giver den perfekte ramme for at style hussengen nøjagtigt, som I ønsker det.

Leder du efter en svanemærket seng til dit barn, er du også landet det rigtige sted. Alle hussenge fra Hoppekids er svanemærket - for jeres og miljøets skyld.

Se hussengene fra Hoppekids her på siden og læs nærmere om hvorfor, I skal vælge en husseng til jeres barn samt hvilken seng, I skal vælge.

Artikel 1 - 3 fra 3

Husseng fra Hoppekids

Hussenge er rigtige populære til børn og det skyldes nok, at der findes så mange forskellige muligheder for at dekorere sengen. De kan både dekoreres med tekstiler, lyskæder og meget andet, for at give stemning på børneværelset.

Hvis dit barn elsker at bygge hyggelige huler, men dit barn er ikke helt klar til at kravle op i en halvhøj seng? Så er en husseng er den perfekte løsning. Hussengen fra Hoppekids er nemlig kun løftet en lille smule fra jorden, så der er plads til skuffer eller udtræksseng under, men ikke mere end at børn selv kan komme op i sengen.

Hussengen er en som sagt en populær og eftertragtet børneseng, som nok skyldes de mange muligheder for dekoration af sengen og muligheden for at skabe et her ”rum i en rum” følelse, hvor børn kan slappe af eller sætte fantasien løs med alverdens lege.
Hussengen er det rigtige valg for jer, hvis I gerne vil have en enkelt børneseng med masse muligheder for at designe og dekorere sengen som I vil.

Du kan finde legeforhæng til husseng i 70x160cm og 90x200cm og i tre forskellige designs!

Hvor stor er en husseng?

Mange hussenge er omkring 70x160 cm. Derfor bliver de oftest brugt som den første seng efter tremmesengen. Hos Hoppekids findes der to forskellige størrelser hussenge: er der den 70x160 cm husseng, og den 90x200 cm husseng, som kan bruges af lidt større børn, da den har samme længde, som en enkeltseng.

Hussengene fra Hoppekids er løftet omkring 20 cm over gulvet - nøjagtigt ligesom en almindelig juniorseng. Den korte afstand mellem gulv og seng betyder, at sengen kan passe både til de ældre, men også de yngre børn, da de ikke skal kravle op i sengen. Med de 20 cm under sengen er der plads til at have enten skuffer eller en udtræksseng på værelset.

Madras til husseng

Hos Hoppekids finder du flere forskellige madras-typer, som kan passe til din husseng. Ta' et kig forbi vores madrasguide og få et overblik over hvilke madras-typer, vi har samt hvilken type, der passer bedst til jeres behov. Generelt for begge vores hussenge gælder det, at vi anbefaler en madrashøjde på max 9cm.

De madras typer du kan vælge imellem er: skummadrassen, koldskumsmadras og vores ECO madras, som er svanemærket og allergivenlig. 

Husseng 90x200 fra ECO Dream-serien
Den 90x200cm husseng, som fås med en lille trappe, så det er nemmere at komme op i sengen, når junior skal i seng.
Se hussengen her
ECO Comfort husseng 70x160cm
Den lille husseng fra ECO Comfort serien. Den lille husseng er perfekt til børn, som er blevet for stor til tremmesengen, da den har samme størrelse, som en lille juniorseng.
Se hussengen her

ECO Dream husseng 90x200

Vores ECO Dream husseng har størrelsen 90x200cm og giver derfor masser af plads at vokse på. Det er oplagt at lege med sengens grafiske udtryk - placér den enten op ad en væg eller ud fra en væg for at fremhæve den fine form.

Sengen i ECO Dream serien kommer i to versioner: en almindelig og en med trappe. Trappen kan gøre turen i seng nemmere og sjovere.

Hussenge fra Hoppekids er svanemærket - det officielle miljømærke i hele Norden. Den lever derfor op til strenge krav omkring miljøet, sundhed, kvalitet og sikkerhed – gennem hele dens livscyklus.

Med den 90x200cm husseng har I både mulighed for bruge pladsen under sengen til opbevaring - her kan I vælge imellem de farvede skuffer fra MY COLOR serien eller I kan vælge de klassiske hvide. Men I kan også bruge pladsen på en udtræksseng - så er der nemlig altid plads til at vennerne kan overnatte, eller en voksen kan være tæt på, når barnet skal falde i søvn. 

Husseng med skuffer

Tilføj skuffer til din husseng for at få ekstra opbevaring til legesager, ekstra tøj eller "dagsrod" fra en dag fyldt med leg. Du finder selvfølgelig skuffer til din husseng lige meget hvilken farve og størrelse, du vælger. Find skuffer i 70x160 her og skuffer i 90x200 her. Har du valgt en seng med trappe, finder du her mindre skuffer, der kan passe hertil.

Husseng 70x160

Vores ECO Comfort Husseng har størrelsen 70x160cm og giver derfor en tryg og rolig base for dit barn. Skab en hyggelig hulestemning ved at dekorere sengen med draperinger, lyskæder eller andet pynt.

ECO Comfort hussengen er svanemærket - det officielle miljømærke i hele Norden. Den lever derfor op til strenge krav omkring miljøet, sundhed, kvalitet og sikkerhed – gennem hele dens livscyklus.

Til ECO Comfort hussengen, kan man få matchende skuffer, så selvom man vælger hussengen i Dove Grey, så fås der skuffer i samme farve. Det man også kan gøre er, at mixe farverne og i stedet vælge en af de andre farver fra ECO Comfort kollektionen, så man får nogle lyserøde eller blå skuffer.  

 

Farvede hussenge til junior

Mange af børnesengene fra Hoppekids kommer i den klassiske hvide farve. Det gør sengen tidløs og kan derfor være med til, at øge brugstiden af sengen. Derudover findes et udvalg af vores senge i versioner med farver - se vores møbler med farver - som følger trends og tendenser inden for design og interiør. Det er blandt andet vores hussenge, som findes i 2 nuancer af grå. Farverne valgt til hussengene er moderne, men samtidig også afdæmpede og basis-farver, så de kan bruges sammen med andre farver og over en lang periode.

Hussengene fra Hoppekids findes, udover den klassiske hvide farve, også i to grå farver. En husseng i grå kan give et helt andet udtryk i rummet og give værelset lidt kant. Og ligesom den hvide husseng, kommer der selvfølgelig også tilbehør såsom skuffer til de grå hussenge.

ECO Dream husseng 90x200 i Smoked Pearl

ECO Dream Hussengen fra Hoppekids findes både i hvid og farven Smoked Pearl. Brug hussengen med forhæng fra Pets serien og få et mørkere udtryk der matcher over både seng og tilbehør.

ECO Comfort husseng 70x160 i Dove Grey

Den lille ECO Comfort husseng fra Hoppekids findes, udover hvid, også i den fine farve Dove Grey. Til sengen fås også både skuffer og sengehest i Dove Grey, som kan give opbevaring eller ekstra sikkerhed om natten.

Hussenge fra rigtige børneværelser

Her kan du finde inspiration fra børneværelser rundt omkring i verden til, hvordan du kan indrette med en husseng samt hvordan, den kan dekoreres og styles. Med en husseng er mulighederne for udsmykning uendelige - kun fantasien sætter grænser. Og lige meget størrelse og farve, kan du selvfølgelig få en husseng med opbevaring ved at tilvælge vores rummelige skuffer på hjul.

 

Hos alisa-ng
Hos alisa-ng
Vi starter i Tyskland, hos Alisa. Her er børneværelset blevet dekoreret med den mørke husseng med skuffer og de fine tekstiler fra Pets serien. Dette gør virkelig sengen til et statement piece på værelset
Hos TwINSTYLEblog
Hos TwINSTYLEblog
Til sin søn, har Sonja lavet et helt unikt tag, som danner et komplet hus med hussengen. Blandingen af materialer og hussengen giver børneværelset et helt særpræget look, som gør det helt unikt.
Hos biskopsdotter.se
Hos biskopsdotter.se
Nu skal vi til Sverige, hvor Lilie Biskopsdotter bor med sin familie. Hun elsker at pynte børneværelser og har selv syet et helt unikt stribet "tag" til hussengen. Det skaber den sødeste hus-i-hus effekt.