Køjesenge

Drømmer dine børn om at sove sammen, eller skal du til at indrette et deleværelse? I mange hjem kan det være nødvendigt, at søskende deler værelse - i hvert fald for en tid. Det kan være utroligt givende at dele værelse med sine søskende. Mange børn finder det trygt og hyggeligt, hvorfor et deleværelse kan være en rigtig god idé.

En køjeseng er oplagt til et deleværelse, da man får to senge på én sengs plads. Køjesengene fra Hoppekids har fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. De findes i forskellige designs, så du kan finde en løsning, der passer ind i jeres hjem.

Artikel 1 - 20 fra 32

Køjeseng til børn

Køjeseng, etageseng - kært barn har mange navne. En køjeseng har to sovepladser oven på hinanden. Man udnytter på den måde højden i rummet og frigiver en del mere gulvplads, end hvis der skal stå to børnesenge på gulvet. Det er en god løsning til mindre hjem, hvor man skal være økonomisk med gulvpladsen. 

Køjesengene fra Hoppekids er produceret i massivt fyrretræ og har et klassisk og enkelt design. I kan både finde køjesenge i 70x160, 70x190, 90x200 og 120x200 - så I kan finde den størrelse, der passer ind i jeres hjem, samt i enkelte farver og i natur materiale.

Seng til deleværelse

I nogle hjem er det nødvendigt, at søskende sover på samme værelse - andre synes blot det er hyggeligt eller sjovt at dele værelse med bror eller søster. Hvad end grunden er, kan en køjeseng være en god deleværelse-seng. Hvert barn får sit eget "område", så selvom de deler værelse, kan de trække sig tilbage i deres egen køje, når der er brug for lidt privatliv.

Hvornår kan man sove i en køjeseng?

Det anbefales, at børn er over 6 år før de bruger en køjeseng. Det skyldes, at køjesenge oftest er ret høje, så man skal være sikker på, at børnene kan kravle op og ned af den øverste køje. Yngre børn kan selvfølgelig bruge den nederste køje, som ikke er højere end en almindelig juniorseng. Har i børn i forskellige aldre, kan I på den måde også nemt beslutte, hvem der skal sove i hvilken køje.

Køjeseng med udtræksseng

Skal der være plads til overnattende gæster eller en tredje søskende, kan udtrækssengen fra Hoppekids også sagtens bruges under en køjeseng. Udtrækssengen giver en ekstra soveplads om natten, men kan pakkes væk under sengen om dagen, så der ikke optages ekstra gulvplads. Udtrækssengen passer under senge med størrelsen 90x200.

Køjeseng til sommerhuset

En køjeseng kan være den ideelle løsning til sommerhuset, som ofte har begrænset plads at give af. Ved at "stable" sengene oven på hinanden, kan I få flere sovepladser ind i rummet. Køjesengen kan også være med til at give den der sommerhus-følelse, hvor man hygger og kommer hinanden ved på en anden måde end derhjemme. Hos Hoppekids kan I også finde køjesenge med ekstra højde, hvilket kan give lidt ekstra luft mellem de to senge.

Køjeseng til 3

Familiekøjesengen fra Hoppekids er en køjeseng med bred underkøje. Den nederste køje måler 120x200cm, og den øverste køje måler 90x200cm. På den måde kan I få plads til både en voksen og et barn - eller hele 3 personer - i én seng. Familiesengen giver jer også nemt muligheden for at høste fordelene ved samsovning.

Størrelsen på en køjeseng

Køjesengene fra Hoppekids kommer i forskellige mål. Det kan afhænge af sengeserien:

  • I vores ECO Dream serie kommer sengene i størrelserne 70x160 cm, 70x190 cm og 90x200 cm.
  • I vores ECO Luxury serie kommer sengene i størrelserne 70x160 cm, 90x200 cm og 120x200 cm.
  • i vores ECO Comfort serie kommer sengene i størrelsene 70x160 cm og 90x200 cm, samt i farvene Dove Grey, Pale Green og Natur træ.

Størstedelen af vores køjesenge er modulære, hvilket betyder, at I kan fjerne modulet fra køjesengen, så den bliver til enten én eller to separate juniorsenge.

Almindelig køjeseng vs. høj køjeseng

Hos Hoppekids finder du køjesenge i 2 højder. På den almindelige køjeseng er der 78cm mellem de to køjer - og på den høje køjeseng er der 105cm mellem køjerne. Den ekstra højde giver mere plads mellem køjerne, hvilket kan være rart for den, der sover i den nederste køje. Den almindelige køjeseng er 150 cm i den totale højde, hvor den høje køjeseng er 177 cm.

Om en køjeseng skal være med ekstra højde, afhænger selvfølgelig af højden i værelset, og om dit barn er komfortabel med den ekstra højde. Nogen børn vil elske at kravle den lange vej op ad stigen og sove så tæt på stjernerne som overhovedet muligt. Andre børn vil foretrække at sove lidt længere nede for tryghedens skyld, men synes samtidig, at det er sjovt at sove i en høj seng.

Svanemærket etageseng til børn

Vores svanemærkede køjesenge er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Så hvis dit barn får lyst til at "smage" på sengen, skal du ikke være bekymret, for der er ingen unødvendige kemikalier i sengene. Vi kan ikke love, at det smager lige så godt, som noget du kan få fra den lokale slikbutik. En svanemærket køjeseng sætter også højere krav til sikkerheden, samt hvor materialerne kommer fra. En svanemærket seng er bedre for miljøet og bedre for dig og dine børn.

Madras til køjeseng

Hoppekids tilbyder et udvalg af forskellige slags madrasser til jeres køjeseng. I kan både finde en klassisk skummadras, koldskumsmadras og vores svanemærkede ECO-madrasser. Til vores ECO Dream og ECO Comfort køjesenge anbefaler vi en max. madrashøjde på 9cm. Til vores ECO Luxury køjesenge anbefaler vi en max. madrashøjde på 12cm.