Mellemhøje senge

Er du på udkig efter en høj juniorseng, så er en mellemhøj seng den gyldne middelvej mellem en halvhøj seng og en højseng. Med en mellemhøj seng får dit barn en høj seng, hvor der er plads til at lave lege- eller hyggeområde under sengen, mens sengen stadig er i en højde, hvor forældre kan nå barnet. 

Alle de mellemhøje senge fra Hoppekids er svanemærket, samt modulære så de kan ændres til en anden seng senere hen. Derudover er de TÜV certificeret, så de overholder sikkerhedskravene inden for høje senge. Du kan finde alle de mellemhøje senge nedenunder, samt læse mere om dem.

Artikel 1 - 3 fra 3

Hvorfor skal man vælge en mellemhøj seng?

En høj børneseng kan være rigtig god til små værelser, hvor det til tider er nemmere at finde plads i højden end i bredden. En seng med højde giver ekstra gulvplads, som kan bruges til leg eller opbevaring af legesager under sengen uden, at det optager mere plads på værelset.

En mellemhøj seng er rigtig god for det lidt større barn. Der er nemlig stor selvstændighed i at skulle klatre i seng, og så kan pladsen under sengen bruges som et personligt frirum, når der er behov for en pause.

Der er en masse fordele ved at vælge en høj børneseng. Det kan være rigtig godt for dit barns motoriske udvikling at skulle klatre op og ned fra sengen, da man lærer at kontrollere kroppen bedre.

Derudover er udfordrende fysiske udfoldelsesmuligheder i hjemmet vigtige for, at dit barn har mulighed for at udvikle sine motoriske kompetencer (sundhedsstyrelsen.dk).

 

Svanemærket mellemhøj seng

Alle vores mellemhøje senge er Svanemærket. Det betyder, at du er garanteret en seng, som overholder alle EU-standarder inden for børnemøbler samt, at de er blevet testet herefter. Derudover tages der hensyn til miljøet gennem hele produktets rejse - fra råvare, til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering af materialer.

En svanemærket seng betyder bl.a. at sengen er fri for skadelige kemikalier, samt at overfladebehandlingen af sengen ikke indeholder unødige kemikalier og skadelige stoffer. Derfor bruges der udelukkende en miljøvenlig, vandbaseret lak på alle overflader.

Hvilken madras til en mellemhøj seng

Hoppekids har forskellige madrasser, så du kan finde præcis den madras, der passer til dit barn. Når du skal vælge en madras til jeres mellemhøje seng, så skal du være opmærksom på, om det er en ECO Dream eller ECO Luxury seng.

Hvis du har valgt en seng fra ECO Dream serien, så anbefaler vi, at madrassen MAX. er 9 cm høj iht. sikkerhedsnormen.

Har du derimod valgt en seng fra ECO Luxury serien, anbefaler vi, at madrassen MAX. er 12 cm høj iht. sikkerhedsnormen.

Høj juniorseng til et lille værelse

Det kan nogle gange knibe med pladsen på et børneværelse, hvorfor det kan være en god idé at udnytte højden i rummet. På den måde kan pladsen under sengen bruges som hyggekrog eller til praktiske formål såsom opbevaring af tøj, legesager m.m.

De mellemhøje senge er også perfekte til hjem, hvor der ikke er så højt til loftet. Sengenes højde gør nemlig, at man ikke kommer til at ligge helt oppe under loftet, selvom man har en høj seng.

Højden på en mellemhøj seng

Den mellemhøje seng fra Hoppekids måler 108 cm fra gulv til seng og har 3 trin op til selve sengen. Sengen er rigtig god til lidt større børn, da de 108 cm løfter sengen en del fra gulvet. Hvis dit barn gerne vil over i en høj seng, men I er lidt nervøse for højden på sengen, bør I starte med en halvhøj seng, som er ca. 30 cm lavere end den mellemhøje. Sengen kommer i flere forskellige størrelser. I ECO Luxury modellen kommer den mellemhøje seng kommer i tre forskellige mål: 70x160cm, 90x200cm, 120x200cm og vores ECO Dream model er i størrelsen: 90x200 cm.

Høj seng med hule

Der findes næsten ikke noget bedre end at bygge hyggelige huler, som man rigtig kan gemme sig væk i. Pladsen under den mellemhøje seng kan også bruges til at lave de hyggeligste huler. Hoppekids har en masse forskellige forhæng til mellemhøje senge. De findes i forskellige temaer, så man kan finde noget til både den lille prinsesse, til racerkøreren eller til én, som bare elsker dinosaurer!

Med højden under den mellemhøje seng er der plads til at lave den vildeste hule, som har plads til alt det, man gerne vil ha' med i hulen (også Mulle). Det kan være en hygge-hule med madras, tæpper, puder og lyskæder - eller en lege-hule med opbevaring til legetøj og et lille børnebord, hvor man kan udfolde sine kreative sider.