Hvad er en sengehest?

Hvad er en sengehest?

En sengehest er en ekstra beskyttelse, man sætter på kanten af sengen for at forhindre, at barnet falder ud over sengekanten. Det kan især være en god idé med en sengehest, hvis dit barn lige har skiftet fra en tremmeseng til en juniorseng.

Mange børn har ofte tendens til at sove uroligt og med den ekstra plads i juniorsengen, kan det resultere i, at barnet får rykket sig ud af sengen. En sengehest forhindrer, at barnet bevæger sig ud af sengen og kan give både dig og dit barn ro og tryghed om natten.

Juniorseng med sengehest

Hos Hoppekids kan du få alle vores juniorsenge med sengehest til. Du kan altså finde sengehest til køjesenge, højsenge og alle vores andre sengetyper. En sengehest til juniorseng fra Hoppekids findes bl.a. i en version, som skrues fast til sengen. Det giver en ekstra stabilitet og sikkerhed. Er sengehesten senere hen ikke længere nødvendig, kan den skrues af sengen, så sengen står alene.

Flytbar sengehest

Ofte er en senghest kun nødvendig eller ønsket i en bestemt periode, og det er derfor praktisk med en sengehest, der er flytbar. Eller hvis sengen bruges til leg i løbet af dagen, kan det være rart at kunne hurtigt og nemt fjerne sengehesten. Hoppekids tilbyder derfor også sengeheste, som ikke skrues fast, men blot sættes ned over sengesiden. På den måde kan den fjernes og påsættes efter behov.