Børneværelse

Børneværelset er et magisk sted, hvor børn kan få lov til at udfolde sig og finde på alverdens sjove lege. Derfor er det også vigtigt, at værelset har de helt rigtige børnemøbler, som enten giver mere plads til leg eller, som bliver en del af legen. 

Og lige præcis legen, den kan gå vildt for sig. Det er derfor vigtigt, at de møbler som kommer ind på børneværelset er lavet af god kvalitet og som sikre et godt indemiljø for børnene og som kan holde til lidt af hvert. 

I blandt vores børnemøbler, kan du både finde borde- og stolesæt i mange flotte farver, skriveborde med hjul, som nemt kan flyttes rundt på værelset, forskellige reoler som kan opbevare alt legetøjet.

Opbevaring til børneværelset

Når børneværelset skal dekoreres kræver det ikke kun en børneseng. For der skal oftest også være plads til mange andre møbler, og selvfølgelig en masse opbevaring. Men opbevaring skal ikke kun være praktisk, det skal også være nemt for børn - så de selv kan nå deres eget legetøj og lægge det på plads, uden en voksen nødvendigvis skal være der til at hjælpe.

Hos Hoppekids finder du både skriveborde med opbevaring, legetøjskister, så små børn kan tilgå deres legetøj og en række forskellige reoler og skabe, hvor hylderne kan justeres i forskellige højder, så små børn i alle aldre kan nå ders legetøj. 

Du kan finde alle opbevaringsløsningerne fra Hoppekids under Opbevaring.

Indretning af et børneværelse

Mange børn bruger meget tid på deres værelse. Derfor skal det også kunne rumme mange forskellige funktioner. Til mindre børn kan det være sjovt for dem at få nogle møbler i deres størrelse, så de kan efterligne hvad voksene gør. Det kan f.eks. være at sidde og lege ved et lille bord eller male i malebogen.

Man kan også lave et afslapningsområde, hvor børnene kan slappe af og læse en bog, hvor man pynter det med en masse puder og tæpper. Hvis man har en halvhøj eller mellemhøj seng, kan området under sengen med fordel bruges til dette, da det vil give en følelse af en lille hule, og særligt hvis man hænger et forhæng op rundt om sengen.

Du kan læse mere om indretningen af et børneværelse lige her. 

Møbler på hjul giver fleksibilitet

Aktiviteterne på et børneværelse spænder vidt. Nogle dage er humøret til rolig historielæsning i et hjørne af sengen eller lave lektier ved skrivebordet. Andre dage er der fuld knald på, og der bliver leget med, hvad der føles som alt legetøjet på én gang. Netop spændet i aktiviteter gør, at børneværelset kan have brug for fleksible rammer - særligt på børneværelser hvor gulvpladsen er en sparsom ressource.

Med møbler på hjul er det nemt at rykke rundt på indretningen, og derved skabe mere gulvplads, når der er brug for det. JONAS skrivebordet og rumdeleren passer begge perfekt under den halvhøje seng. Hjulene kan låses, så møblerne står helt fast, men de er samtidig så lette, at større børn uden besvær kan rykke rundt med dem alene. Det gør indeklimaet på værelset sundere, fordi møblerne kan flyttes af vejen, når støvsugeren kommer forbi.

De fleksible møbler gør, at det er let for jer at have flere funktioner på samme plads. Der er stadig plads til en lille hule bag ved rumdeleren, selv når den står skubbet ind under sengen. Højden på rumdeleren gør, at den kan bruges som legebord, hvis toppen er ryddet, mens skrivebordet også fungerer som natbord.