Tekstiltemaer

Alle børn er forskellige og har individuel smag og ønsker. Derfor kan du til vores senge vælge mange forskellige tekstiler, så møblerne nemt kan tilpasse sig det enkelte barns alder og ønsker – OG gå i arv mellem søskende.

Gå på opdagelse i vores universer og find lige det udtryk, der passer til dit hjem og dit barn. Vi har opdelt produkterne i forskellige universer, for et godt overblik, men derfor kan du jo sagtens mixe og matche som du ønsker. Ta' for eksempel puderne fra Winter Wonderland og match med Pets universet - kun fantasien sætter grænser.

Vores Universer

Personaliser børneværelset

 

Hos Hoppekids bestræber vi os på at producere produkter, som kan være en del af hjemmet i lang tid. Alle Hoppekids produkter produceres med henblik på at have et langt liv og kan ofte gå i arv mellem søskende. Vores universer er en del af denne agenda.

Tekstiluniverserne fra Hoppekids opfordrer til kreativitet og leg. Det er en fantastisk måde hvorpå dit barn kan skabe et fantasifuldt rum, hvor de kan glemme hverdagen et øjeblik og bevæge sig ind i en helt anden verden.

Rollelegen, som universerne opfordrer til, er ikke blot sjov, men også utrolig vigtig for dit barns udvikling, da de øver empati, forbedrer kommunikative færdigheder og opmuntres til kreativitet.

Vores senge er designet i klassisk nordisk stil - det gør, at de passer ind i værelser til alle aldre, køn og interesser. Vores tekstitemaer, på den anden side, varierer i looks og er designet i overensstemmelse med nuværende trends. Fra universerne kan dit barn vælge netop det tema, de bedst kan lide og derved tilpasse værelset til deres personlighed.

 

Dette gør det også nemt at lade sengen gå i arv mellem søskende. Så kan du blot skifte tekstiltemaet ud og få sengen til at passe til et andet værelse og en anden personlighed.

Børnemøbler fra My Color

Som med vores tekstiltemaer, er de farvede møbler fra Hoppekids udviklet og designet i overensstemmelse med nuværende trends.

Farvede møbler er en anden måde hvorpå man kan udvise identitet og personlighed på børneværelset. I kan vælge at have enkelte farver på værelset eller lade farverne dominere og bruge en masse farver på værelset.

Farverne i vores My color serie er udviklet i kombination med vores universer, så farverne på møblerne komplimenterer farverne i universerne.

I kan forstærke udtrykket i universet ved at kombinere det med farvede møbler. Se My Color her.